Australian Open pratite na Eurosportu

Finale Čilić – Federer pratite na Eurosportu

Kakav rasplet Australian Opena! Marin Čilić će se u nedjeljnom finalu boriti protiv Rogera Federera, uz prijenos uživo od 9:30 na Eurosportu.

Uz Marina, fenomenalan uspjeh u Australiji je postigao i Mate Pavić, koji igra 2 nevjerojatna finala. U subotu Mate Pavić i Oliver Marach finale muških parova igraju protiv kombinacije Farah – Cabal. Prijenos uživo počinje oko podne (nakon ženskog finala između Simone Halep i Caroline Wozniacki).

Finale mješovitih parova Mate Pavić s partnericom Gabrielom Dabrowski igra u nedjelju rano ujutro po našem vremenu (meč počinje oko 6:00 uz prijenos uživo na Eurosportu.)

Sve mečeva Australian Opena možete ekskluzivno pratiti na Eurosportu i putem platforme Eurosport Player.

U dva tjedna turnira Eurosport je osigurao više od 300 sati prijenosa uživo vrhunskog tenisa, a tu su i stručni komentari Matsa Willandera, emisija Game, Schett & Mats, te Patrick Mouratoglou s analizama igre i mečeva dana. Za neizostavnu dozu zajedljivih komentara zadužen je John McEnroe.

Prošle je godine finale Australian Opena između Rogera Federera i Rafaela Nadala na Eurosportu diljem Europe pratilo 20,7 milijuna gledatelja, što je drugi najveći broj za prijenos pojedinačnog događanja u povijesti kanala.

Eurosport je pripremio i sjajan Sports Explainer video u kojem se objašnjava kao je Roger Federer unaprijedio svoj bekend udarac te u finalu Australian Opena prošle godine uspio pobijediti fantastičnog Nadala.

Nadamo se da da protiv Marina ovo neće biti Federerova dobitna kombinacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:19