Promo

Besplatni uzorci TENA Men! Ne dozvoli da kapanje urina prevlada

AUTOR:
 • Promo

 • OBJAVLJENO:
 • 03.04.2017. u 14:16

 • Ovdje naruči svoju besplatnu TENA Men zaštitu i drži kontrolu!

  S TENA Men možeš držati kontrolu nad istjecanjem urina i fokusirati se na sve one dobre stvari u životu. Uvjeri se sam i besplatno isprobaj TENA Men uloške koji su specijalno dizajnirani kako bi udobno pristajali anatomiji muškog tijela i pružili diskretnu i sigurnu zaštitu od istjecanja urina.

  Svoj besplatni uzorak preuzmi ovdje i saznaj više informacija.  

  A upoznat ćeš i g. Stirlinga Gravitasa osvajača zlatne medalje za življenje!

   

  Što on zamisli, to se dogodi.

  Uđe u bar, klikne prstima i sve djevojke mu dotrče. Vozi po kišnom danu, izađe iz auta a kiša prestane padati. On je muškarac pravog stasa netko na koga se možeš ugledati i kada je u pitanju nešto kao istjecanje urina. Pogledaj njegov fora film ovdje i DRŽI KONTROLU!

  Stirling Gravitas igra u još jednom fora filmu naziva „1 od 4 muškarca“, u kojem govori o učestalosti muške inkontinencije. Dakle ako te muči oslabjeli mjehur, nisi jedini. Svaki četvrti muškarac iznad 40 godine*, može doživjeti neki oblik istjecanja urina.

  Pogledaj film „1 od 4 muškarca“ ovdje.

  TENA Men. Diskretna zaštita za muškarce. Dostupno u obliku uložaka i zaštitnog rublja u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama. Dolaze u različitim veličinama i moći upijanja. www.TENAMEN.hr

  Tagovi