Promo

GARMIN® INSTINCT®: Robustan GPS sat za najzahtjevnija okruženja

AUTOR:
 • Promo

 • OBJAVLJENO:
 • 02.11.2018. u 14:04

 • Upoznajte Garmin Instinct, snažan i izdržljiv GPS sat s ugrađenim troosnim kompasom i barometarskim visinomjerom koji podržava više globalnih navigacijskih satelitskih sustava (GPS, GLONASS i Galileo) te ima senzor otkucaja srca na zapešću. Osim ključnih GPS podataka, ABC senzora i senzora broja otkucaja srca, Instinct sadrži ugrađene sportske aplikacije, pametnu povezivost i wellness podatke.

  Izrađen da izdrži izazovna okruženja, Instinct je izrađen prema vojnim standardima (MIL-STD-810G) za otpornost na toplinu, šok i vodu (ocijenjeno na 100 metara) s polimernim kućištem ojačanih vlakana. Njegov zaslon kemijski ojačan i otporan na ogrebotine, jednostavan je za čitanje, posebno na izravnoj sunčevoj svjetlosti. Osim toga, potpuno prozračni silikonski remeni sadrže dva zasebna prstena kako bi se osiguralo dobro prianjanje.

  Dok ste na terenu, osjećajte se sigurno istražujući željenu rutu zahvaljujući Instinct uređaju koji sadrži  višestruki sustav satelita globalne mreže kako bi što je moguće bolje pomogao u praćenju vaše lokacije u izazovnim okruženjima. Prije nego se otisnete u avanturu, koristite aplikaciju Garmin Explore™ za planiranje putovanja i kada je vrijeme za povratak u kamp, ​​a uz funkciju TracBack® možete se kretati istom rutom natrag na izvornu točku.

  S ugrađenim senzorom otkucaja srca možete nadzirati dnevnu aktivnost, stres, san i ostale wellness aktivnosti. Bilo da kampirate, trenirate ili prolazite kroz svakodnevne aktivnosti, Instinct prati brzinu otkucaja srca, broj koraka, preijeđenu udaljenost, potrošene kalorije i još mnogo toga. Pješačenje, trčanje, vožnja bicikla, plivanje, kajak i skijanje samo su neke od aktivnosti koje ovaj uređaj podržava. Kroz varijabilnost brzine otkucaja srca Instinct može pratiti razinu stresa, kako biste bili svijesniji kada fizički ili emocionalni izvori mogu uzrokovati porast razine stresa.

  Kad je uparen s pametnim telefonom, možete primate pametne obavijesti kao što su tekstne i email poruke i druga upozorenja na vaše zapešće. Instinct je kompatibilan s Garmin Connect™ online fitness zajednicom gdje možete pratiti svoje treninge, obrasce spavanja kao što je faza plitkog ili dubokog sna te REM ciklusi, ali čak se i natjecati u virtualnim fitness izazovima. Instinct će također biti kompatibilan i s drugim Garmin uređajima uključujući inReach MiniVIRB akcijske kamere i uređaje za praćenje pasa. Tako ćete moći slati i primati inReach Mini satellitske komunikacijske poruke poslati SOS signal, upravljati funkcijom pokretanja i zaustavljanja VIRB kamere te dobiti ažuriranja statusa pasa i upozorenja.  

  Instinct ima trajanje baterije do 14 dana u načinu rada za pametni sat, do 16 sati u GPS načinu i do 40 sati u štednom načinu rada UltraTrac™. Dostupan je u Graphite, Tundra i Flame Red boji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.350,00 kn.