Goran Ivanišević i Goran Prpić uručili nagrade pobjednicima Hepi turnira

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. srpanj 2019. 21:06

Marin Lazarić i Matej Nemec pobjednici su Hepi turnira kojeg HEP, ponosni sponzor Plava Laguna Croatia Opena Umag, organizira treću godinu za redom u sklopu umaškog turnira.

Nagradu je pobjednicima uručio jedini hrvatski pobjednik Wimbledona i veliki prijatelj turnira, Goran Ivanišević. Drugoplasiranom paru, Damiru Neznanoviću i Janu Jerebu, pehar je uručio Goran Prpić, koji večeras s Ivaniševićem igra reprizu prvog finala u Umagu.

Hepi turnir okuplja kupce HEP Opskrbe iz Hrvatske i HEP Energije iz Slovenije, a svake godine broj sudionika je sve veći. Na ovogodišnjem izdanju u parovima je zaigralo čak 32 igrača na osam teniskih terena. Zahvaljujući HEP-u, svatko je sa sobom ponio puno dobrih uspomena, ali i prigodne nagrade.

„Naši kupci su više nego zadovoljni što mogu prisustvovati Hepi turniru. Posebice nas veseli što nam se velik dio njih vraća u Umag, a svake godine pridružuju nam se novi igrači. Iako je Hepi turnir još relativno mlad, ponosni smo što je dio jedne velike i vrlo važne priče za Hrvatsku, a to je 30. izdanje Plava Laguna Croatia Opena Umag“, kazala je Nada Podnar, direktorica sektora marketinga HEP Opskrbe, dodavši kako HEP već dugi niz godina podupire sport u Hrvatskoj prateći i pomažući nizu nacionalnih sportskih saveza na njihovom putu do uspjeha.

Hepi turnir jedan je od sedam različitih turnira koji će održati u sklopu jubilarnog Plava Laguna Croatia Opena Umag, a među kojima su ITF Wheelchair Croatia Open Umag by HEP, kao i Umag Stars Open na kojem su nastup potvrdili neki od najuspješnijih hrvatskih profesionalnih sportaša, bivših profesionalnih sportaša i ljudi iz svijeta sporta.

Linker
26. travanj 2024 13:18