Promo

Isprobali smo novu adidas Initiator kolekciju iz Sport Visiona

AUTOR:
 • Promo

 • OBJAVLJENO:
 • 03.12.2018. u 16:27

 • adidas je postavio nove standarde s novim Copa 19 modelom. Srećom, to nije bilo jedino iznenađenje. Provjerili smo novi Initiator pack.

   

  Počinjemo od sjajnog adidasovog modela, Predatora, sada potpuno crvenog s crnim detaljima. Tehnološki gledano, ovaj je model doživio neznatne promjene uključivanjem dodatnih boja na gornjem dijelu modela. Također, plastični stabilizator pete ima završni produžetak koji podsjeća na starije Predator modele. Potplat je isti, s uključenom Boost tehnologijom. Ovo su zaista promjene s malim varijacijama, ali dovoljne da Predator dobije novi izgled.

   

  S druge strane, možemo reći kako je Copa 19 model vrlo različit od svih prethodnih generacija adidas Copa modela. Elegantnog izgleda, klasičnog, ali i vrlo modernog, Copu 19  prepoznat ćete kao potpuno bijelu, s crnim potplatom i s crvenim, prepoznatljivim, adidas trakama. S čvrstom površinom i okretnim čepovima namijenjenim za optimizaciju dodira s tlom, Copa 19 još je udobnija zbog unutarnje strukture. Pjenasti jastučići čine je posebno mekom, udobnom i stabilnom. Gornji dio napravljen je od posebne, meke kože Fushionskin. Kao idealnu za kontrolu prilikom igre već su je prepoznali Paulo Dybala, Toni Kroos i Adrien Rabiota.

  Svoj odgovarajući model iz adidas Initiator packa pronađite u Sport Vision trgovinama ili na webu.