Majstor žutih kartona odvezao kući Tiguana, Germania nagradila najbolje igrače

 

Tko je najbolji kladioničar u Hrvatskoj? Odgovor smo dobili na prigodnoj svečanosti održanoj u Zagrebu na kojoj je Germania Sport kladionica uručila nagrade najboljima. Od početka listopada do sredine prosinca, trajalo je veliko nagradno natjecanje u organizaciji Germanije 'Pogodi najveći tečaj' u sklopu kojeg su se tražili listići sa najvećim pogođenim tečajem, odigrani u poslovnicama, na www.germaniasport.hr ili putem aplikacije za klađenje. Nakon uzbudljive borbe, šestorici sretnih igrača pripale su vrijedne nagrade.

S obzirom da prije svega mislimo na naše igrače, kao Kladionica koja daje više, uzastopno pripremamo iznenađenja i natjecanja kako bi vjerne igrače dodatno nagradili. Osim svakodnevnih aktivnosti i akcija, održali smo veliko natjecanje koje je trajalo dva i pol mjeseca i sretni smo što smo mogli nagraditi naše najbolje i najvjernije igrače“, izjavila je voditeljica marketinga Germania Sport kladionice, Jasmina Globan.

Dvojica najboljih, koji su pogodili najveće tečajeve na svojim listićima osvojila su automobile, drugoplasirani su nagrađeni skuterima, a trećeplasirani najnovijim smart telefonima.

Dobitnicima su vrijedne nagrade uručene na svečanoj večeri u organizaciji Germania Sport kladionice, a najviše razloga za zadovoljstvo imali su igrači koji su se kući odvezli sa svojim novim automobilima. Volkswagen Up otišao je u ruke pobjedniku prvog kruga, Vladimiru Matkoviću, a Volkswagen Tiguan pobjedniku drugog kruga, Damiru Vukoji-Trašiću, koji je odigrao nesvakidašnji listić s igrom isključivo na zbroj žutih kartona.

Dražen Šunjić osvojio je drugu nagradu, najnoviji skuter Yamaha Aerox X, a Đuro Oršuš skuter besprijekornih performansi - Yamaha Neo's. Trećeplasirani Matija Alvir je nagrađen mobitelom Iphone 8, a mobitel posljednje generacije Samsung Galaxy S8, otišao je u ruke Luki Golik.

Dobitnicima su nagrade uručili direktor Germania Sport kladionice Ivan Korać te menadžeri društva Marijo Tolj i Željko Kosier.

Izuzetno smo počašćeni što smo još jednu poslovnu godinu uspješno završili. Ova godina na izmaku bila je zaista uzbudljiva, uz mnoštvo unapređenja i novih poslovnih uspjeha. Plasirali smo puno novih proizvoda za naše igrače, uveli smo novi web za klađenje, najširu ponudu internet igara u Hrvatskoj, kladioničarske specijale. Proširili smo sportsku redakciju, krenuli na tržište kladomata, no treba reći da su još mnoge novosti i poslovni izazovi pred nama, stoga krećemo hrabro u 2018. godinu“, izjavio je član Uprave Germania Sport kladionice, Matej Miloš.

Nagrađene listiće možete pronaći na sljedećim poveznicama:

http://www.germanijak.hr/korporativne-vijesti/zavrseno-je-nase-nagradno-natjecanje-vw-tiguain-ide-u-zagreb-1/40028

http://www.germanijak.hr/korporativne-vijesti/imamo-pobjednika-volkswagen-up-ide-u-zagreb-1/38044

http://promo.germaniasport.hr/pogodi-najveci-tecaj-4/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:03