Promo

Mislite da Križić-Kružić igrate bolje od svih drugih? Zaigrajte naš Križić-Keksić i osvojite SMART TV ili notebook!

AUTOR:
 • Promo

 • OBJAVLJENO:
 • 10.01.2018. u 13:19

 • Mislite da Križić-Kružić igrate bolje od svih drugih? Zaigrajte naš Križić-Keksić i osvojite SMART TV ili notebook!

  Slavni Križić-Kružić igrali smo najviše u školi. Prisjetite se starih vremena i uživajte u našoj novoj verziji poznate logičke igre – Križić-Keksić. Pristupite igri, registrirajte se i krenite igrati. Najbolji igrači osvajaju vrijedne nagrade – SMART TV ili notebook!

  Portal 100posto i Stark nagrađuju vrijedne igrače Križić-Keksića sa SMART televizorom i notebookom! Igrajte Križić-keksić, skupljajte bodove i pohranjujte ostvarene rezultate. Postanite najbolji igrač u kategoriji ili cijelog nagradnog natječaja i osvojite vrijedne nagrade. Nagrađujemo najbolje igrače u kategorijama (Kokos, Naranča, Čoko), ali i glavnog keksomahera koji, uz nagradu kategorije, osvaja i glavnu nagradu. Nagrađujemo one koji su u što kraćem roku prikupili najviše bodova.

  Uključite se u igru i osvojite vrijedne nagrade!

   

  Osvojite vrijedne nagrade

  Fond nagrada sastoji se od:

  GLAVNE NAGRADE – 1 kom x Televizor TCL 43“ U43P6046, 3840x2160px, Android Televizor

  Televizor TCL 43“


   

  NAGRADE KATEGORIJA – 3 kom x Notebook Lenovo Mix 320, 80Xfoo1dsc, 10.1″ HD IPS Touch

  Notebook Lenovo Mix 320

   

  Kako igrati Križić-Keksić?

  Registrirajte se i odaberite kategoriju u kojoj se želite natjecati. Igrajte Križić-keksić svaki dan. Ne zaboravite pohraniti ostvareni rezultat. Skupljajte bodove igrajući i pričekajte finalne rezultate. Provjerite jesi li dobitnik.

  Proglašenje dobitnika

  Igrajte Križić-Keksić svakoga dana do srijede, 31. siječnja 2018. u 11 sati. Nakon 12 sati istoga dana proglasit ćemo dobitnike nagradnog natječaja.