Promo

Na Zagrebačkom velesajmu, od 5. do 8. listopada održat će pravi sportski spektakl

AUTOR:
 • Promo

 • OBJAVLJENO:
 • 26.09.2017. u 16:05

 • Razmišljate li o ulasku u sportski biznis, tražite li najbolji sport za sebe ili svoje dijete, znatiželjni ste kojima se sve sportovima možete baviti ili vam nedostaje sportska oprema i rekviziti koje ne znate gdje kupiti? U svakom od tih slučajeva, odgovor je – posjetite Sport Fest, isprobajte ono što nudi, porazgovarajte sa stručnjacima, upoznajte vrhunske sportaše.

  NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU, od 5. do 8. listopada održat će pravi sportski spektakl.

   

  U ta četiri dana posjetiteljima se pruža mogućnost upoznati sve sportove na jednom mjestu. Ne samo da će vidjeti naše zlatne olimpijce, svjetske prvake i uzore u akciji nego će ih upravo oni usmjeravati u tajne vrhunskog sporta.  Na sva pitanja odgovarat će svjetski priznati stručnjaci, a najsretniji posjetitelji će osvojiti vrijedne nagrade.

  Nogomet, košarka, odbojka, hokej, vaterpolo, rukomet, baseball... Dinamo, Cedevita, Mladost, Medvešćak, Zagreb…Dođite, probajte, razgovarajte s trenerima i pronađite svoju novu strast i hobi. Možda ste buduća hrvatska sportska zvijezda, ali još niste otkrili sport koji će vas tamo odvesti. Na Sport Festu upoznat će i mnoge vodene i zimske sportove, atletske discipline i adrenalinske sportove. Fitness i wellness danas su sve popularniji, baš kao i sportska prehrana te sportska medicina pa su i ta područja našla svoje mjesto na skorašnjem Sport Festu.

  U svakom slučaju, Sport Fest je zabavna i atraktivna manifestacija koja posjetiteljima nudi i izvrsne popuste na kupnju, a izlagačima otvara mogućnost prezentacije usluga i proizvoda, direktne prodaje, prepoznatljivost i pozicioniranje na tržištu, nove kontakte i međusobno povezivanje.

   

  Više na www.sportfest2017.com

   

  Tagovi