Promo

Najveće okupljanje sportske industrije uz Ivicu Kostelića i druga velika imena

AUTOR:
 • Promo

 • OBJAVLJENO:
 • 05.09.2018. u 14:39

 • Sport se često ističe kao jedna od najboljih promocija Hrvatske u cijelom svijetu. Kako bi kompletna sportska industrija napredovala brže i kvalitetnije, u Poreču se organizira Sport Fest konferencija. U sportskoj dvorani Žatika, od 12. do 13.10.2018. održat će se glavno događanje sportskih profesionalaca, marketingaša, bivših sportaša, voditelja klubova, saveza i brojnih stručanjaka iz raznih segmenata.

   

  Ukoliko ste dio sportskog svijeta Hrvatske i regije, ili želite ući u njega, uz vrlo pristupačne pakete za sudionike, Sport Fest je mjesto na kojem morate biti. Ako ste se oduvijek pitali kako izgleda život vrhunskog sportaša, kako osmisliti uspješnu sportsku marketinšku kampanju ili pokrenuti vlastiti posao onda je Sport Fest mjesto za vas! Ovogodišnju će konferenciju obilježiti velike sportske legende poput Ivice Kostelića, inspirativne poduzetničke priče Vanje R. Fijana i cijenjene stručnjake poput dr.sc. Vlaste Brozičević, te Pero Kuterovac, Vladimir Miholjević, Vlatka Kamenić-Jagodić, Alen Paliska i mnogi drugi! S naglaskom na konkretne primjere iz prakse i praktične savjete moći ćete sa sobom ponijeti bogato iskustvo i motivaciju.

   

  Za ovu su godinu organizatori pripremili i Meeting Point u kojem ćete se moći podružiti s predavačima, postavljati im dodatna pitanja i razmijeniti iskustva sa svim sudionicima konferencije. 

  Više informacija o Sport Festu možete pronaći na web stranici www.sportfestporec.com ili na službenoj Facebook stranici (https://www.facebook.com/sportfestporec/).