Promo

Najveće svjetske zvijezde među prvim imenima Sonus festivala!

AUTOR:
 • Promo

 • OBJAVLJENO:
 • 01.02.2018. u 16:34

 • Nakon spektakularne proslave 5. rođendana prošle godine, Sonus se vraća sa još jačim lineup-om na svom 6. izdanju koje će se održati 19. do 23. kolovoza u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na plaži Zrće otoka Paga.

  Ljubitelji underground glazbe iz cijelog svijeta još jednom će posjetiti hrvatsku party meku i upustiti se u avanturu koja spaja uživanje na prelijepim plažama, kristalno čistom Jadranskom moru, izvođače svjetskog kalibra i nevjerojatan program pod otvorenim nebom.    

  Sonus je ove godine uspio sklopiti vjerojatno najimpresivniji program dosad.

   

  Šef Drumcodea Adam Beyer, miljenik domaće publike i osnivač DIYNAMIC etikete Solomun i techno veteran, Chris Liebing, vraćaju se u velikom stilu. Ove godine posjetitelji mogu očekivati odlične setove redovitih izvođača Sonusa - Maceo Plexa, Marca Carole i Loco Dicea. Dolaze nam i glavni članovi Sonus obitelji, legende Sven Väth i Richie Hawtin. Naravno, miljenik Sonusa, Ricardo Villalobos će i ove godine provesti masu kroz pravo glazbeno putovanje. Raširenih ruku dočekat ćemo i techno zanatliju Luigi Madonnu kao i svemogućeg Joseph Capriatija. Na Sonus se vraća osnivač Hot Creations etikete, Jamie Jones, kao i ljubitelj publike Seth Troxler.

  Mnogima omiljeni Adriatique, kao i glavna imena iza Innervision’s etikete Âme DJ i Dixon vratit će se ove godine na Sonus, dok će Enzo Siragusa predstaviti FUSE ekipu. Za “deep” i minimalniji zvuk bit će zaduženi Raresh i Praslea, poznatiji kao duo Praslesh, a pridružit će im se rumunjski kolega Rhadoo, dame Dana Ruh, Sonja Moonear i čarobnjak Perlon etikete Binh.

  MEAT, Tale Of Us, Eats Everything, Butch, Nicolas Lutz, Kölsch, D’Julz, Agoria i Dorian Paic pridružit će se na proslavi Sonusovog 6. rođendana, a od Jackmastera i Peggy Gou očekujemo da nam donesu najbolje od house, disco, techno glazbe i svega između. Panorama Bar rezidenti Ryan Elliott i suosnivač Giegling etikete Konstantin nastupit će po prvi put na festivalu. Valentino Kanzyani i Ian F. predstavit će nam slovensku scenu.

  Za tvrđi zvuk bit će zadužen Rødhåd, a pridružit će nam se i miljenici domaće publike Pan-Pot i Len Faki. U kolovozu Sonus će ugostiti i glavne dame europskog techno i house zvuka, Charlotte De Witte, Nastiu i Jennifer Cardini, dok će njen dublji i mračniji techno zvuk po prvi put na Sonus donijeti Amelie Lens. Zadnje ime prvog izdanja Sonusovog lineup-a je Recondite koji će na plaži Zrće nastupiti live.

  Promo

  Sonus festival

   

  Sonus je prošle godine sklopio suradnju s festivalima Junction 2 i Movement koji će I ove godine imati svoje partije na Sonusu. 2018. će još nekoliko partnera održati partije na plaži Zrće - The Peacock Society iz Francuske, belgijski klub Fuse, švicarska techno meka Nordstern, poznati mediji elektroničke glazbe Resident Advisor i XLR8R.

  Sonus festival je postao savršeno mjesto za spoj odmora kojeg nudi otok Pag i plesa na festivalu. Otok Pag lako je dostupan iz Zadra, Splita ili Zagreba. Za savjete oko smještaja posjetite Sonus web stranicu www.sonus-festival.com

  Early bird ulaznice su rasprodane, ali su dostupne I dalje povoljnije ulaznice za EX YU posjetitelje po cijeni od 600 kuna (€80), putem naših online shopova Entrio.hr, Ticketshop.hr ili TISAK Media prodajnih mjesta.

  Early birds ulaznice: RASPRODANE

  Povoljnije ulaznice za EX YU posjetitelje:

  ENTRIO https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2018-4520

  TICKET SHOP https://www.ticketshop.hr/hr/e/sonus-festival-2018/1549/

  TISAK MEDIA prodajna mjesta https://www.ticketshop.hr/hr/pos-list/

   

  U organizaciji Sonus ekipe je i novi međunarodni festival WE LOVE SOUND koji će se 2018. godine održati u Zagrebu, drugu godinu zaredom. Za više informacija, pratite Sonus I WE LOVE SOUND na društvenim mrežama.