Nova linija Cruyff tenisica

Nizozemska napokon dodiruje svjetsko prvenstvo

Prvi lipnja označava početak prodaje za jedinstvenu liniju tenisica brenda Cruyff. Kreacija ove kolekcije tenisica inspirirana je nadolazećim svjetskim prvenstvom 2018. u Rusiji.  Zamislite kolekciju kao dva-u-jedan za šest nacija koje se natječu na prvenstvu i koje dobivaju dodatnu podršku od marke Cruyff. Tenisice su izuzetne po svojim bojama, izboru materijala i dobroj uočljivosti.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. lipanj 2018. 18:29

Početak prodaje je 1. lipnja u Hrvatskoj i u inozemstvu, kroz razne kanale prodaje, među kojima su i www.shoetique.hr te naše dućane u Masarykovoj 10, Bogovićevoj 4, Arena Centru Zagreb te u Mall of Split.Tenisice su izrađene od izvrsne ljetne mrežaste strukture s vidljivim detaljima od antilop kože na donjem dijelu valovitog đona s tradicijom. Ovih šest podržanih nacija predstavljene su u jedinstvenom stilu kombinacijom boja i posebnim ( specifičnim) jezičnim natpisom.

Na crvenoj tenisici, koja je napravljena kao Hrvatska tenisica, postoji natpis na jeziku, CROATIA te se u unutrašnjosti tenisice nalazi natpis BUDI PONOSAN.

promo

Kao igrač iz ranih vremena profesionalnog nogometa, Cruyff se naprosto nije mogao naviknuti na neke stvari. Jedna od njih bila je da mu se govori što da radi ili nosi na sebi, oblači. Ovakva svakodnevna nelagodnost nadahnula ga je da pokrene svoj vlastiti sofisticirani sportski brend u Barceloni, 1979. godine. Želio je zauvijek eliminirati neuglednu (šlampavu) sportsku odjeću i obuću.

promo

Cruyff je 1982. godine počeo surađivati s Emidiom Lazzarinijem, talijanskim modnim dizajnerom koji je prvi uveo funkcionalnost i eleganciju u svijet sportske odjeće i obuće. Tijekom osamdesetih godina, Cruyff je bio veoma omiljeni brend na sportskim terenima, pa smo sredinom te decenije osvojili veliki udio na nizozemskom sportskom tržištu. Brend se počeo granati i unositi raznolikosti u odjeću za tenis, hokej te čak i običnu odjeću. Cruyff je osvajao teritorij i to je naglasio podržavanjem Nizozemskog olimpijskog tima na Ljetnim igrama u Seoulu 1988. godine.

Što se tiče nogometa, zvijezde kao što su Marco van Basten, Dennis Bergkamp, Gerald Vanenburg, Stefan Petterson, Aaron Winter i John(ny) Bosman igrali su svoje najbolje utakmice udarcima nogom u ‘C- flashed’ s potpisom samog maestra.

Od 2006. godine Cruyff kreira proizvode za kategoriju Football Luxury koji predstavljaju kombinaciju funkcionalnosti, stila i samopouzdanja. S ovim proizvodima vi ste uvijek korak ispred.

www.shoetique.hr

Linker
25. travanj 2024 01:04