Nogometni Twitter Dream Team

Odbrojavanje do Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji je uskoro gotovo i nogometni fanovi diljem svijeta dolaze na Twitter kako bi pratili zadnje vijesti, pridružili se globalnoj konverzaciji i svjedočili intenzivnim rivalstvima.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. lipanj 2018. 18:13

Mnogi su još u iščekivanju u kojem sastavu će izaći njihova momčad na Svjetsko prvenstvo. Još je dosta spekulacija o tome tko će istrčati na teren za koju zemlju i puno je radoznalih fanova.

Ali što ako se pravi Dream Team ne bi bazirao na državama i njihovim izbornicima već samo na bazi popularnosti? Ne trebate puno razmišljati jer smo već složili Twitterovih 11 – najpopularniji igrači prema broju Twitter followera.

Mislimo da bi stvarno bili dobri na terenu, što vi kažete?

Vratar:Obrana:Vezni red:Napad:
David de Gea (@D_DeGea)

Sergio Ramos (@SergioRamos)

Gerard Piqué (@3gerardpique)

Marcelo (@MarceloM12)

Gareth Bale (@GarethBale11)

Mesut Özil (@MesutOzil1088)

Andrés Iniesta (@andresiniesta8)

James Rodríguez (@jamesdrodriguez)

Cristiano Ronaldo (@Cristiano)

Radamel Falcao (@FALCAO)

Neymar

(@neymarjr)

Hrvatski ponajbolji igrači i oni koji će se vjerojatno naći u Dalićevoj prvoj postavi su također i najjači po pitanju broja followera na Twitteru – od vratara Subašića, preko braniča Lovrena, Ćorluke i Vrsaljka, i snažnog veznog reda Modrića, Rakitića i Kovačića do napada s Mandžukićem, Kramarićem i Pjacom.

Inače najpopularniji hrvatski nogometni reprezentativac na Twitteru je Ivan Rakitić s više od milijun followera, a slijede ga Mario Mandžukić s 962,000 i Luka Modrić s 484,000.

Httpool je službeni partner za prodaju oglasa na Twitteru u 30-ak zemalja uključujući Hrvatsku, Srbiju i Sloveniju.

Linker
04. svibanj 2024 01:05