Promo

POLICE se natječe sa F1™ zajedno s Lewisom Hamiltonom & Mercedes-AMG Petronas Motorsportom najavljujući kolekciju za peterostrukog svjetskog prvaka

AUTOR:
 • Promo

 • OBJAVLJENO:
 • 05.06.2019. u 11:02

 • 2019 Spanish Grand Prix, Friday - Steve Etherington

  Police, lifestyle brand De Rigo grupe, potpisao je važan sponzorski ugovor s Mercedes-AMG Petronas Motorsportom, timom koji je dom petogodišnjeg svjetskog prvaka Formule 1™, Lewisa Hamiltona.

  Police je također najavio nadolazeću kolekciju naočala dizajniranu u suradnji s  F1™ i modnom ikonom.

  Police je postao službeni dobavljač tima Mercedes-AMG Petronas Motorsport. Kao rezultat ovog partnerstva, vozači i cijeli trkaći tim nosit će sunčane naočale i dioptrijske okvire branda.

  Police logo bit će vidljiv s obije strane kaciga vozača Lewisa Hamiltona i Valtteria Bottasa kao i u “pit” garaži, te će se pojavljivati u marketinškim aktivnostima tima.

  promo
   

  Partnerstvo će biti nadopunjeno nadolazećim predstavljanjem kolekcije naočala dizajnirane u suradnji s Lewisom Hamiltonom, koji koristi naočale kao jedan od svojih stilskih dodataka.

  Massimo De Rigo, izvršni potpredsjednik De Rigo Grupe, komentirao je: “Izuzetno smo ponosni na ovu prestižnu suradnju našeg house branda Police, kojeg posebno cijenimo i Mercedes-AMG Petronas Motorsporta, povijesnog tima Formule 1™. Naša odluka da radimo s Lewisom kao brand ambasadorom i dizajnerom prezentira jedinstvenu mogućnost za spajanjem Police-a još jednom u svijet sporta, i ponosni smo što smo partneri najjačoj ekipi u jednom od najpopularnijih svjetskih sportova.” 

  Sjajno je što možemo poželjeti dobrodošlicu Police-u u Mercedes-AMG Petronas Motorsport,” rekao je Toto Wolff, glavni i izvršni direktor. “Počašćeni smo što smo ušli u partnerstvo s brandom koji utjelovljuje visoku kvalitetu i posvećenost detaljima - dvije izuzetno važne karakteristike u našem sportu. Ovo partnerstvo pokazuje rast interesa za lifestyle brendovima u našem timu, te naglašava veliku privlačnost Formule 1TM kao marketinške platforme.”

  Lewis Hamilton Helmet - Studio
  Daimler AG
   

  Osnovan 80-tih godina prošlog stoljeća kao brand naočala De Rigo Grupe, Police sada ima široku paletu proizvoda, a sve to obilježavaju visokokvalitetni materijali i izrazito urbani duh.