Promo

SHOETIQUE – uvijek korak ispred

AUTOR:
 • Promo

 • OBJAVLJENO:
 • 26.06.2018. u 11:53

 • Cruyff je kao igrač bio jedinstven fenomen. Podigao je nogomet na sasvim novu razinu sa svojom tehnikom, finesama i stilom. Njegov nogometni talenat razvio je višu perspektivu i omogućio mu da vidi igru "odozgo". Vidio je uzorke i sekvence događaja prije ostalih.

  Šminker Cruyff odnio je svoju vizionarsku perspektivu na ulice gdje izgledati dobro i osjećati  se sjajno nisu bili samo izraz određenog stila života. Dobar izgled je Johanu dao prednost, a Johanov način opisivanja istinsko samopouzdanje.

  promo
   

  Kako bismo olakšali takvo držanje, proizvodnja naših cipela temeljena je na funkcionalnom dizajnu, udobnosti, ručnoj izradi, tehnički unaprijeđenim materijalima, eleganciji i stilu.

  SHOETIQUE je originalni hrvatski brend luksuzne obuće koji prvi i za sada jedini na hrvatsko tržište  donosi brendove Cruyff Classics, Mercer, OTP, Robey, Meyba.

  promo
   
  promo

  Prodajna mjesta smještena su samom centru grada Zagreba u Masarykovoj ulici broj 10, Bogovićevoj 4, te Areni centar Zagreb i Mall of Split.
  U kratkom roku SHOETIQUE je postao jedno od omiljenih mjesta koje posjećuju modni znalci.  SHOETIQUE nudi brendove koji svojim dizajnom prate najnovije trendove i svrstavaju se uz bok s ekskluzivnim svjetskim brendovima kojima konkurira pristupačnijom cijenom i vrhunskom kvalitetom izrade. SHOETIQUE, kao i brendovi koje zastupa, odišu luksuznim i sportskim izgledom, što najbolje sažima filozofija Cruyff Classics brenda u sloganu Football luxury.

  promo
   

  Prvi lipnja označava početak prodaje za jedinstvenu liniju tenisica brenda Cruyff. 
  Kreacija ove kolekcije tenisica inspirirana je nadolazećim svjetskim prvenstvom 2018 u Rusiji.  Zamislite kolekciju kao dva-u-jedan za šest nacija  koje se natječu na prvenstvu i koje dobivaju  dodatnu podršku od marke Cruyff.  Tenisice su izuzetne po svojim bojama, izboru materijala i dobroj uočljivosti.

    

  Početak prodaje je 1. lipnja, u Hrvatskoj  i u inozemstvu, kroz razne kanale prodaje, među kojima su i www.shoetique.hr te naše dućane u Masarykovoj 10, Bogovićevoj 4, Arena Centru Zagreb te u Mall of Split.
  Tenisice su izrađene od izvrsne ljetne mrežaste strukture s vidljivim detaljima od antilop kože na donjem dijelu valovitog đona s tradicijom. Ovih šest podržanih nacija predstavljene su u jedinstvenom stilu kombinacijom boja i posebnim ( specifičnim) jezičnim natpisom.

  Na crvenoj tenisici, koja je napravljena kao Hrvatska tenisica, postoji natpis na jeziku, CROATIA, te u unutrašnjosti tenisice nalazi se natpis BUDI PONOSAN.

   

  www.shoetique.hr