JOHANN CRUYFF

SHOETIQUE – uvijek korak ispred

Cruyff je kao igrač bio jedinstven fenomen. Podigao je nogomet na sasvim novu razinu sa svojom tehnikom, finesama i stilom. Njegov nogometni talenat razvio je višu perspektivu i omogućio mu da vidi igru "odozgo". Vidio je uzorke i sekvence događaja prije ostalih.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. lipanj 2018. 13:53

Šminker Cruyff odnio je svoju vizionarsku perspektivu na ulice gdje izgledati dobro i osjećati se sjajno nisu bili samo izraz određenog stila života. Dobar izgled je Johanu dao prednost, a Johanov način opisivanja istinsko samopouzdanje.

promo

Kako bismo olakšali takvo držanje, proizvodnja naših cipela temeljena je na funkcionalnom dizajnu, udobnosti, ručnoj izradi, tehnički unaprijeđenim materijalima, eleganciji i stilu.

SHOETIQUE je originalni hrvatski brend luksuzne obuće koji prvi i za sada jedini na hrvatsko tržište donosi brendove Cruyff Classics, Mercer, OTP, Robey, Meyba.

promo
promo

Prodajna mjesta smještena su samom centru grada Zagreba u Masarykovoj ulici broj 10, Bogovićevoj 4, te Areni centar Zagreb i Mall of Split.
U kratkom roku SHOETIQUE je postao jedno od omiljenih mjesta koje posjećuju modni znalci. SHOETIQUE nudi brendove koji svojim dizajnom prate najnovije trendove i svrstavaju se uz bok s ekskluzivnim svjetskim brendovima kojima konkurira pristupačnijom cijenom i vrhunskom kvalitetom izrade. SHOETIQUE, kao i brendovi koje zastupa, odišu luksuznim i sportskim izgledom, što najbolje sažima filozofija Cruyff Classics brenda u sloganu Football luxury.

promo

Prvi lipnja označava početak prodaje za jedinstvenu liniju tenisica brenda Cruyff.
Kreacija ove kolekcije tenisica inspirirana je nadolazećim svjetskim prvenstvom 2018 u Rusiji. Zamislite kolekciju kao dva-u-jedan za šest nacija koje se natječu na prvenstvu i koje dobivaju dodatnu podršku od marke Cruyff. Tenisice su izuzetne po svojim bojama, izboru materijala i dobroj uočljivosti.

Početak prodaje je 1. lipnja, u Hrvatskoj i u inozemstvu, kroz razne kanale prodaje, među kojima su i www.shoetique.hr te naše dućane u Masarykovoj 10, Bogovićevoj 4, Arena Centru Zagreb te u Mall of Split.
Tenisice su izrađene od izvrsne ljetne mrežaste strukture s vidljivim detaljima od antilop kože na donjem dijelu valovitog đona s tradicijom. Ovih šest podržanih nacija predstavljene su u jedinstvenom stilu kombinacijom boja i posebnim ( specifičnim) jezičnim natpisom.

Na crvenoj tenisici, koja je napravljena kao Hrvatska tenisica, postoji natpis na jeziku, CROATIA, te u unutrašnjosti tenisice nalazi se natpis BUDI PONOSAN.

www.shoetique.hr

Linker
23. travanj 2024 19:15