440 SATI PROGRAMA

Spektakularna zabava i koncerti na Zvjezdanom ljetu u Karlovcu

AUTOR:
 • Promo

 • OBJAVLJENO:
 • 08.07.2019. u 15:54

 • Svi posjetitelji koji se do 13. srpnja nađu u Karlovcu uživat će u razigranoj i opuštenoj atmosferi te ljetu za pamćenje.

  U čast 440. rođendana Grada Karlovca, organizirana je manifestacija Zvjezdano ljeto koja donosi više od 200 besplatnih sadržaja i programa.

   

  Na karlovačkom Trgu bana Josipa Jelačića možete se opustiti s obitelji i prijateljima u Dnevnom boravku te uživati u ljetnim noćima i koncertima popularnih bendova. Kako bi i oni najmlađi gosti uživali, organizirane su brojne radionice i face painting za djecu. Zadnje dane Zvjezdanog ljeta u Karlovcu obilježit će glazbeno-scenski spektakl Croatian Pink Floyd Show 11. srpnja te koncerti pop-rock grupi Buđenje i Parni valjak 12. srpnja.

   

  U subotu, 13. srpnja, na dan kada Karlovac slavi rođendan 440 parova zaplesat će valcer u tradicionalnom Rođendanskom balu. Spektakularno rođendansko slavlje i Zvjezdano ljeto zaključit će veliki koncert Gibonnija.

  Svi sadržaji Zvjezdanog ljeta besplatni su za posjetitelje, stoga jedino što vam preostaje je da se uputite na odličnu ljetnu zabavu u gradu na četiri rijeke. Program i događanja Zvjezdanog ljeta možete pratiti na https://zvjezdanoljeto.karlovac.hr, službenoj Facebook stranici te na Instagramu. Vidimo se u Karlovcu!