Promo

Sport Fest 2018 – brže, više, jače, bogatije!

AUTOR:
 • Promo

 • OBJAVLJENO:
 • 03.10.2018. u 10:26

 •  

  Najveći regionalni sajam sporta 12. listopada dolazi u Poreč

  Sport Fest u Poreču ove godine donosi niz novosti koji će svim posjetiteljima i sudionicima pružiti još bolje iskustvo i ponuditi dodatne razloge za dolazak.  Ovogodišnju konferenciju će obilježiti velike sportske legende – Miroslav Ćiro Blažević, Ivica Kostelić, Klaudija Bubalo, Pero Kutrerovac, Davor Rostuhar te mnogi drugi!

  Osim sportskog sajma s velikim brojem izlagača i konferencijom, Sport Fest je uveo i JUMP sportske nagrade. JUMP nagrade namijenjene su za pojedince te organizacije u svim društvenim sferama koji svojim radom i projektima promiču i unapređuju sport. Prvo izdanje nagrade uključuje sljedeće kategorije: sportski turizam, sportska infrastruktura u gradovima, inovacije u sportu, društveno odgovorno poslovanje, sportski marketing, sportski događaji. Prijave za nagrade službeno su završile te žiri marljivo ocjenjuje prijavljene projekte. Dodjela nagrada održati će se 12.10.2018. u dvorani Žatika, s početkom u 18:45h.

  Ovime Sport Fest čini još jedan korak prema ponudi koja se razlikuje od drugih sličnih događanja i koja svima daje mogućnost posjete vrhunskom sportskom sajmu, slušanju predavanja vrhunskih profesionalaca i stručnjaka i – aktivnog opuštanja!