Twinset predstavio kolekciju koja spaja romantiku i duh razigradnih 70-ih

 

U zagrebačkoj je Twinset trgovini, u prigodnoj, jesenskoj atmosferi, uz topli punč i kestene, predstavljena nova kolekcija modela za sezonu jesen/zima 2018.

I ove je godine talijanski Twinset pripremio neodoljive, romantične modele, nadahnute modom 70-ih koja se vraća u velikom stilu, a najbolje su ih predstavile poznate Georgia May Jagger i Suki Waterhouse, zaštitna lica ovosezonske, globalne kampanje.

Lepršave haljine s volanima i detaljima od čipke te bogatim cvjetnim uzorcima kombiniraju se uz topla pletiva – duge kardigane i džempere koji će nas grijati cijelu sezonu. Povrh toga, posebnu pažnju privlače modeli s odvažnim uzorkom pitona i tigra koji se, osim na odjeći i obući, mogu naći na gotovo svim modnim dodacima pa čak i na omiljenoj, kultnoj Cécile Deux torbici. Elegantni modeli u crnoj i bež varijanti odlično će pristajati svim pobornicama uvijek aktualnog, klasičnog stila.

Nova kolekcija ostavila je bez daha poznate domaće ljubiteljice mode i istančanog stila, poput, Olje Vori, Ive Radić, Lejle Filipović, Renate Sopek, ali i modne influencerice - Petru Mamić, Doru Predojević, Anitu Dundović i Slađanu Ostić, čiji su Instagram profili prava modna, urbana bajka.

Posjetite i vi Twinset trgovine u Zagrebu (Gundulićeva 8) i Splitu (TC Joker) i prepustite se čarima prekrasne nove kolekcije koja vas neće ostaviti ravnodušnima.

Linker
20. travanj 2024 06:43