[VATRENI PONOS] Dodatnih 20% popusta na Sport Vision webu

Ponosni smo na uspjeh naših nogometaša. Ostvarili su nešto posebno i zahvalni smo im na tome. Vjerujemo da će euforija oko ovog velikog uspjeha trajati danima, a tako i treba biti. Čak i ako ne pratite nogomet, teško je ostati ravnodušan na emocije koje se događaju kada svjedočite ostvarivanju nečijeg sna.

Pronađi Sport Vision štit za dodatnih 20% popusta

Sport Vision je euforiju odlučiti pratiti popustima! Sve do nedjelje 22.7. u ponoć, samo na Sport Vision web shopu uz kod #vatreni ostvarujete dodatnih 20% popusta na više od 5.000 modela na ovoj listi. Svaki model na koji možete iskoristiti popust na sebi ima Sport Vision štit.

Popust vrijedi samo na Sport Vision webshopu, a možete ostvariti 20% popusta na pune cijene, ali i dodatnih 20% na ono što je već sniženo i do 50%.

Kako do dodatnih 20% popusta?

Akciju mogu iskoristiti svi koji su registrirani korisnici na Sport Vision web shopu. Ako niste jedan od njih, registrirati se možete ovdje, a ako jeste potrebno se samo prijaviti u svoj račun. Zatim izabrati modele s ove liste i popust se u košarici obračunava uz automatski kod #vatreni.

Sport Vision je pripremio još nešto!

Osim super akcije u kojoj cijeli ovaj tjedan možete ostvariti super uštede, na Sport Vision Facebook stranici čeka vas i nagradni natječaj.

Sigurni smo da ćete kao i mi, dugo pamtiti gdje ste bili u trenu kada smo osvojili srebro na svjetskom prvenstvu. Pokažite kako ste proslavili ovaj uspjeh koji će se pamtiti generacijama. Uključite se i osvojite poklon paket u kojem se nalazi Umbro navijačka majica i Umbro nogometna lopta!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:08