REUTERS/Jason Cairnduff
STREPNJA DO SAMOGA KRAJA

ČAK DVIJE BRAZILSKE ZVIJEZDE PROPUŠTAJU KLJUČNU UTAKMICU U POSLJEDNJEM KOLU PROTIV SRBIJE Težak udarac za glavne favorite SP-a uoči zadnjeg kola

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. lipanj 2018. 01:33

Srbija je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji u skupini E izgubila od Švicarske 2:1 nakon što su u prvome poluvremenu vodili pogotkom Mitrovića. Sada su u situaciji da se moraju "vaditi" protiv Brazila koji dosad nije briljirao na ovome svjetskom prvenstvu pa će možda i stoga htjeti popraviti dojam upravo u posljednjoj utakmici skupine protiv reprezentacije Srbije.

Brojne su kalkulacije i ishodi prema kojima bi Srbija mogla proći u osminu finala, ali izgledno je da će prolazak skupine morati pobijediti Brazil, a Švicarska bi trebala izgubiti od Kostarike.

Jedna od utješnih vijesti za srpski stručni stožer dolazi iz brazilskoga trening-kampa. Čak dvojica standardnih prvotimaca neće biti u mogućnosti odigrati tu ključnu zadnju utakmicu.

Jedan od njih je Douglas Costa koji se potužio na bol u desnom bedru još za vrijeme utakmice s Kostarikom, a pretraga je pokazala da se radi o ozljedi mišića. Drugi član udarne postave Carioca je Danilo, važan branič koji je propustio i prošlu utakmicu zbog ozljede kuka.

Brazilski nogometni savez potvrdio je da obojica ostaju u bazi u Sočiju.

Linker
19. travanj 2024 18:12