REUTERS/Damir Sagolj
PAZE NA SVE

FIFA NE OPRAŠTA BAŠ NIŠTA! HNS DOBIO KAZNU OD 70 TISUĆA FRANAKA ZBOG 'MARKETINŠKOG INCIDENTA' Upozorenje stiglo i Danijelu Subašiću, a evo i zbog čega

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 06. srpanj 2018. 10:14

Krovna svjetska nogometna organizacija odredila je u četvrtak kaznu HNS-u od 70 tisuća franaka zbog kako kažu 'marketinškog incidenta' za vrijeme utakmice protiv Danske u osmini finala Svjetskog prvenstva.

Naime, FIFA je dala prava samo jednom proizvođaču pića čije se ime smije vidjeti za vrijeme utakmica dok je, kako prenosi AP, Hrvatska 'reklamirala' jednu drugu kompaniju.

Osim spomenutog valja istaknuti kako je FIFA poslala i upozorenje našem Savezu, odnosno jednom od naših junaka u susretu protiv Danske Danijelu Subašiću koji je u jednom treutku po završetku utakmice skinuo dres i pokazao sliku s likom Hrvoja Ćustića.

Niznji Novgorod, Rusija, 010718.
FIFA World Cup 2018. 
Utakmica osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstava FIFA 2018, Hrvatska - Danska. 
Na fotografiji: slavlje hrvatskih igraca nakon sto je penalima pobjedila Dansku i izborila cetvrtfinale, Luka Modric, Sime Vrsaljko, Danijel Subasic.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX

Subašić već godinama na taj način odaje počast svom velikom prijatelju koji je tragično preminuo prije deset godina, ali FIFA kaže kako je na taj način prekšio pravilo prema kojem se na opremi ne smiju prikazivati osobne poruke.

Idemo Suba!

Može li Danijel Subašić postati najbolji golman SP-a? Germania ima sjajan tečaj 6,00 na tu opciju, a kladiti se možete OVDJE.

Linker
19. travanj 2024 22:45