REUTERS/Carl Recine
RIJEČ SVLAČIONICE

HRVATSKI 'MINISTAR OBRANE' NE ŽELI STATI NA OVOME! LOVREN ŽELI FINALE 'Znamo da možemo još bolje. Nemamo što izgubiti, idemo to odraditi do kraja'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. srpanj 2018. 01:55

Domagoj Vida bio je vidno euforičan nakon pobjede Hrvatske i pucao od sreće zbog postignutog pogotka. "Da, postigao sam pogodak, ali kasnije su nas Rusi kaznili. Uvijek imamo težak put, ali zaslužili smo i jako smo sretni radi toga, a najviše jer smo razveselili naše navijače. Kod nas to ne ide lako, ali počelo nam se vraćati sve ono zbog čega smo u prošlosti imali nesreću. Najvažnije je da je Subašić odlično branio i da smo u polufinalu! Ginemo za našu državu i naše boje, mi ćemo i dalje nastaviti boriti se ovako."

Kako biste prokomentirali nadolazeću utakmicu protiv Engleske?

"Nezahvalno je prognozirati, ali moramo vjerovati u pobjedu protiv Engleza. Vjerovali smo i dosad i to nam se vratilo. Imamo potencijal i snagu, imamo dobru momčad. Nijedna utakmica nije laka, ali moramo vjerovati u sebe, inače nemamo što tražiti."

SAŽETKE POGLEDAJTE OVDJE

Oduševljen je bio i strijelac prvog pogotka za Vatrene Andrej Kramarić.

"Sretni smo i ponosni na sve što smo napravili. Možemo napraviti još i više. Sretan sam što se vesele svi koji su bili uz mene, što se vesele navijači. Volio bih osjetiti tu euforiju i uživo ne samo na videima. Bit će samo zanimljivo, a neka opet prođemo, makar i na penale".

"Sretan sam i ponosan zbog gola. Ali mi možemo bolje, ne samo ja".

Engleska?

"Brzo će doći ta utakmica. Za mene su Englezi bili jedni9 od favorita i prije SP-a. Tamo ne vidim nijednu pravu glumačku zvijezdu. Brza su i jaka momčad. Borit ćemo se kao i svaki put dosad".

Dejan Lovren još je jednom oduševio svojom mirnoćom i staloženošću u obrani. Odlična predstava hrvatskog braniča koji je bio presretan novom velikom pobjedom.

''Prekrasan je osjećaj i svi smo oduševljeni. Mi volimo sebi zakomplicirati, ali riješili smo to, ponosni smo na rezultat koji smo ostvarili. Iako smo primili kasni pogodak u produžecima vjerovali smo da možemo i ovo proći, znali smo da imamo karakter i da možemo izdržati do raja. Suba je još jednom pokazao svoju moć, čovjek je bio ozlijeđen, a opet je bio fenomenalan. Ovo sad moramo iskoristiti pogotovo protiv Engleza. Moramo otići stepenicu više jer znamo da možemo bolje. Nemamo što izgubiti, idemo to odraditi do kraja'' proučio je Lovren.

Linker
27. travanj 2024 01:16