Ronaldo i sudac
 REUTERS/Axel Schmidt / REUTERS
NIJE IM SJELO

IMPRESIONIRANI SUDAC VEĆ U POLUVREMENU TRAŽIO RONALDA DRES? Marokanac dobio slom živaca: 'Što je ovo, Svjetsko prvenstvo ili nekakav cirkus?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. lipanj 2018. 23:04

U susretu 2. kola skupine B na Svjetskom prvenstvu Portugal je u Moskvi na stadionu Lužniki svladao Maroko sa 1-0 (1-0). Strijelac jedinog gola bio je Cristiano Ronaldo već u 4. minuti susreta.

Dok su Bernardo Silva i Joao Moutinho kombinirali nakon udarca iz kuta, Ronaldo je uspio izmaknuti pozornosti Da Coste te neometan s pet metara proslijediti loptu iza leđa nemoćnog El Kajouia. Bio je ovo već četvrti pogodak portugalskog kapetana na ovom SP, nakon što je u prvom nastupu postigao tri gola u 3-3 remiju protiv Španjolske.

POGODAK RONALDA POGLEDAJTE OVDJE

Također, Ronaldo je ovime postao samostalni europski rekorder po broju postignutih pogodaka za reprezentaciju, ovo mu je bio 85. gol u dresu Portugala čime se odvojio od legendarnog Mađara Ferenca Puskasa koji je 84 puta bio strijelac u dresu Mađarske.

Ronaldo je tako nakon hat-tricka Španjolcima nastavio tresti mreže u Rusiji, a njegovom je sjajnom partijom očigledno bio oduševljen i sudac Amerikanac Mark Geiger. Kako navode strani mediji, spomenuti je još u povluvremenu utakmice od Portugalca tražio dres. To je bila informacija veznjaka Maroka Amrabata koji je kazao kako mu je to rekao stoper Portugala Pepe.

- Ne znam čime se ovaj sudac bavio ranije, ali danas je bio impresioniran Ronaldom. Pepe mi je rekao kako je čuo da ga je još u poluvremenu tražio dres. O čemu mi to tu pričamo, je li ovo SP ili cirkus!?

Linker
20. travanj 2024 06:19