REUTERS/Sergio Perez
BURNA VEČER

MARADONA ZABRINUO NAVIJAČE DILJEM SVIJETA, SRUŠIO SE USRED ARGENTINSKE DRAME, PA OBJASNIO ŠTO SE DOGODILO Sve je bilo na kocki, kako sam mogao otići?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. lipanj 2018. 10:40

Iza Diega Maradona burna je večer. Prvo je emotivno na tribinama Sankt Peterburga emotivno pratio odlučujuću utakmicu svoje Argentine protiv Nigerije (2:1 pobjeda Argentine), onda je kolabirao u svečanoj loži, te su se u medijima pojavili napisi da je završio u bolnici.

Ubrzo nakon utakmice i tijesnog prolaska Argentine u osminu finala legendarni Argentinac oglasio se putem društvenih mreža i objasnio što mu se dogodilo.

"Želim reći svima da sam dobro i da nisam, niti sam bio, primljen u bolnicu. Na poluvremenu utakmice protiv Nigerije jako me bolio vrat i pao mi je tlak. Pregledao me liječnik i preporučio mi je odlazak kući prije početka drugog poluvremena, ali želio sam ostati jer je na kocki bilo sve. Kako sam mogao otići? Šaljem poljubac svima, hvala vam na podršci", poručio je Maradona.

A njegova večer na tribinama stadiona u Sankt Peterburgu započela je plesom s nigerijskom navijačicom, uslijedilo je emotivno navijanje uslijed kojeg je pokazivao srednji prst u nepoznatom pravcu, nakon čega je došlo do malaksalosti i ranije spomenutog ukazivanja pomoći.

Argentinski La Nacion piše kako je Maradona napustio stadion na nogama i ne treba sumnjati da će na utakmici Argentine i Francuske u osmini finala opet biti jedna od glavnih atrakcija...

Linker
20. travanj 2024 13:24