Reuters
UŽASNE PORUKE

MRTVI STE, BOLJE DA SE SAMI UBIJETE! NE VRAĆAJTE SE' Kolumbijskim tragičarima stigle stravične prijetnje i to na godišnjicu jednog od najvećih zločina

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. srpanj 2018. 12:44

Kolumbijska nogometna reprezentacija sinoć je nakon drame jedanaesteraca protiv Engleske ispala sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Kolumbijski tragičari nakon utakmice bili su Mateus Uribe i Carlos Bacca koji su propustili realizirati udarce s bijele točke.

Preciznije, Uribeov udarac odsjeo je na gredi, dok je Baccin obranio engleski vratar Jordan Pickford.

OVDJE POGLEDAJTE SAŽETAK

Nakon poraza na društvenim mrežama spomeniti je dvojac primio prijetnje smrću.

"Mrtvi ste, bolje vam je da se sami ubijete".

"Umri Carlos Bacca, ku**in sine! Ne vraćaj se u ovu zemlju".

"Uribe, ti si obično govno, nadam se da ćeš umrijeti", samo su neke od suludih poruka upućena kolumbijskim tragičarima koja je osvanula na društvenim mrežama.

Zanimljivo je kako su kolumbijski igrači prijetnje smrću zaradili točno na 24. godišnjicu smrti Andresa Escobara, igrača koji je ubijen zbog autogola koji je izbacio kolumbijsku reprezentaciju sa SP-a 1994. godine. Podsjećamo, Escobar je bio standardni branič reprezentacije predvođene Valderramom, Asprillom i Rinconom koja je imala velike amicije na Mundijalu 1994. godine. Ceh zbog ispadanja platio je Escobar koji je ubijen u rodnom gradu Medellinu. U njega je ispucano šest metaka.

MONTPELLIER, FRANCE - JUNE 22: Fans of Colombia display a banner from Andres Escobar, who was murdered after the World Cup 1994, during the FIFA World Cup group d match between Colombia and Tunesia on June 22, 1998 in Montpellier, France.
Bongarts/Getty Images

Zbog ovog slučaja prijetnje smrću u Kolumbiji treba itekako ozbiljno shvatiti i zato je policija već pokrenula istragu.

Linker
25. travanj 2024 01:56