CROPIX
I PO KIŠI I PO SUNCU...

FOTO: NAJLJEPŠA HRVATSKA NAVIJAČICA U NEPREDVIĐENIM PROBLEMIMA NA CRVENOM TRGU Obukla se 'vatrenije' nego ikad, a onda se na Moskvu sručila jaka kiša

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. srpanj 2018. 20:10

Ivana Knöll, bivša natjecateljica za Miss Hrvatske kao predstavnica dijaspore, već se proslavila titulom najljepše hrvatske navijačice na ovogodišnjem Mundijalu.

Zanosnu su brinetu prvi puta mediji uočili kada je zdušno bodrila Vatrene na utakmici protiv Nigerije, a poglede prolaznika krade i otkako je tijekom današnjeg dana uočena u Moskvi gdje će Hrvatska od 20 sati igrati s Englezima za prolazak u veliko finale.

FOTO: CROPIX/TOM DUBRAVEC

No, vjerna hrvatska navijačica danas se zatekla u nepredviđenim problemima. Moskvu su poslijepodne prekrili su oblaci, kiša se srušila na tisuće raspjevanih duša, ali i slučajnih prolaznika. Oni najs(p)retniji uspjeli su se skloniti, neki od njih i pod najveću hrvatsku zastavu, no Ivana nije bila te sreće.

Vatrenu ljepoticu je kiša 'uhvatila' na otvorenom, a ona se brže bolje dala u bijeg prema prvom zaklonu.

Mi se iskreno nadamo da ova manja 'nezgoda' neće pokvariti 'vatreno' raspoloženje naše Ivane koju na tribinama Lužnjikija očekujemo u njenom najboljem izdanju.

Linker
23. travanj 2024 01:25