TO SVIJET NIJE VIDIO

FOTO: NOĆ KADA HRVATSKA NIJE SPAVALA - ŠUTJELO SE SVE DO 22.45, A ONDA SE OTVORILO NEBO! Zagreb grmio, hrvatskim gradovima odjekivale urlici, sirene..

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 02. srpanj 2018. 01:59

Kako se u Hrvatskoj doživio rasplet prolaska Vatrenih u četvrtfinale Svjetskog prvenstva? Ludo i nezaboravno, kao i svaka pobjeda Vatrenih. Ali, šutjela je Hrvatska sve do 22.45, a onda se otvorilo nebo. Urlici, sirene... Onaj tko je zatvorio oči na penal Rakitića znao je kako je prošao udarac. I gdje je završio....

- Gorjet će Hrvatska noćas, slavit će se u svim gradovima - vikao je u mikrofon Drago Ćosić dok su po gradovima letjele petarde, palile se bengalke.

U Zagrebu se slavilo na Trgu bana Jelačića uz "Ružu hrvatsku", u Splitu u fan zoni u gradskom parku, u Đardinu.

- Suba, majstore! - vikali su navijači po splitskom Đardinu.

Zanimljivo je da je splitska fan zona imala i danskih navijača, ali time je pobjeda bila još i slađa. Slavilo se diljem Hrvatske, u Rijeci, Šibeniku, u svim hrvatskim gradovima. U Subašićevu Zadru feštalo se uz veliki video zid u središtu grada, u Imotskom se na ulici okupilo više od tisuću navijača.

- Nije zabio Ante, nego Raketa, ali opet ćemo bit prvaci svijeta - poručili su navijači iz Imotskog.

Alkari iz Sinja su prije utakmice Vatrenima poručili "pogodite u sridu", a na kraju su im Vatreni uzvratili i ponudili novu šansu za radost. Alkarima i svim navijačima. Drama u Nižnom Novgorodu je završena, slijedi subota i Soči.

Linker
20. travanj 2024 22:03