Screenshot: Instagram
NIZOZEMAC U SPLITU

LEGENDARNI MMA BORAC U DRESU VATRENIH NAVIJAO ZA HRVATSKU U splitskom kafiću Dalmatinci su imali priliku za nesvakidašnji susret

Piše: Fight SiteObjavljeno: 08. srpanj 2018. 23:54

Jedan od najpopularnijih MMA boraca u povijesti, Alistair Overeem, u Splitu je pratio nogometnu utakmicu Hrvatske i Rusije, zajedno s gomilom navijača. Nizozemac je za mjesto navijanja odabrao splitski park Đardin.

Ukoliko vas zanima kako to da se Overeem našao u najvećem dalmatinskom gradu, razlog je taj da se nalazi u posjeti kod svog prijatelja Ante Bonačića. Kada je već u Hrvatskoj, naravno da se Nizozemac prilagodio sveopćem ludilu. Na sebe je stavio dres Ivana Rakitića i u društvu Bonačića se uputio prema Đardinu, prenosi Fight Site.

Tamo je Nizozemac bio prepoznat od nekolicine navijača, koji su porazgovarali s njim ili tražili fotografiranje, a jako dobro raspoloženi Reem je na sve to sa zadovoljstvom pristao. Na kraju je on zajedno sa prepunim Đardinom slavio pobjedu i prolazak Hrvatske u polufinale. Vjerujemo da će Reem biti srcem uz Hrvatsku u barem jednoj od preostale dvije utakmice na “Mundialu”. Ipak je on stanovnik Engleske već dugi niz godina te je to njegova primarna reprezentacija. Ali, lijepe uspomene iz Splita mogle bi mu olakšati tugu nakon što “Tri lava” ne uspiju osigurati finale (fingers crossed).

Ranije je Overeem pružio podršku reprezentacijama Švedske i Belgija, a posebno je naglasio koliko voli Japan kao državu. Reem će sigurno popratiti svjetsko prvenstvo do samoga kraja, a onda mu slijede treninzi kojima se mora kvalitetno posvetiti ukoliko vjeruje kako još uvijek ima šanse vratiti se na svjetski vrh, s kojeg je trenutno pao nakon dva teška poraza u nizu.ž

Linker
24. travanj 2024 21:10