Damir Krajac / CROPIX
DRUŠTVENE MREŽE GORE ZA VATRENE

REAKCIJE IZ DOMOVINE I SUSJEDSTVA SU NAJBOLJE! 'Ugasio sam TV i plakao! 'Bravo komšije, svaka čast! Boli me savršeno ku*** za sva sra*a, mržnju...!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. srpanj 2018. 22:03

Infarktna, dramatična, stresna, za živce pogubna... Upravo bi se tako mogla opisati jučerašnja velika pobjeda Hrvatske nad Danskom, a tako su je u svojim komentarima i opisivali čitatelji Sportskih novosti.

Za neke od njih to je jednostavno bilo previše pa su pred kraj gasili televizore, neki su izdržali, ali uz puno vike i psovanja, no na kraju su svi više-manje smogli snage za čestitku i pokoju, uglavnom pozitivnu, kritiku.

Očekivano, najviše se spominjalo ime junaka Danijela Subašića koji je u raspucavanju skinuo tri jedanaesterca i Dance poslao kući, a Hrvate u Soči gdje ih ove subote čeka dvoboj s domaćinima Rusima

NAJBOLJE ISJEČKE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

Čestitkama Dalićevim herojima priključili su se i čitatelji iz susjedstva, a neke od najzanimljivijih komentara izdvojili smo u nastavku članka.

Reakcije čitatelja Sportskih novosti:

"Subašiću doktore... ispsovao sam mu sve kod prvog gola, ali ovo je čudo... Sad srušiti Rusiju... Bravo Hrvatska.. Rebić je najsrčaniji igrač... Bravo... I ako danas nisam doživio srčani neću nikad..."

"Večeras nam se svima životni vijek smanjio za 10 godina!!"

"'Poderao' sam grlo nakon što je Rakitić konačno pogodio za pobjedu onaj zadnji penal, prošli smo ovo uz mnogo sreće, ali zaslužili smo je. Imali smo i jedanaesterac u produžetku koji Modrić nije iskoristio i zbilja šteta bi bilo ispasti nakon toga, Bravo Daliću, Bravo vatreni."

"Nakon ovog mi treba dobra preporuka gdje se povoljno ugrađuju umjetni nokti, ali treba mi i za nožne prste".

"Koliko infarkta je danas doživljeno!? Svaka čast, idemo na Ruse."

"Koliko taj čovjek Dalić ima pozitivne energije, SVI mu se trebamo nakloniti do poda. Čovjek je jednostavno čudo. Zaslužio je da s dečkima uđe u finale i ako dragi Bog da, da uzmemo zlato!!!!!!"

"Ja sam ugasio TV i plakao... Nisam mogao više gledati."

"U 120 minuta samo pet prekršaja i pobijediš!!!! Skoro pa savršeno taktički odigrana obrana."

"Mislim da smo nakon toliko godina ( izgubili od Turske i Portugala nesretno) zaslužili malo sreće da nam se vrati... Bravo momci učinili ste nas ponosnima."

"Ovo je važna pobjeda za psihološku barijeru, sad se ide daleko, čak i dalje od '98."

"Koja drama, ovaj Schmeichel je neuništiv, ali Raketa je svjetska klasa, Suba kralj."

"Sreća da smo odmah izjednačili. Inače drugo poluvrijeme katastrofa. Penal Modrića nisam niti gledao. Mislio sam penali-gotovo za nas. Ipak na kraju Subašić mi vratio veselje. Utakmica niti blizu onima u grupi. Sada Rusi, pa onda put prema Moskvi na finale."

"Ovo treba što prije zaboraviti, sigurno je bilo infarkata i moždanih. Subašić je igrač nad igračima utakmice!!"

"Sreća prati hrabre, ali ako ovako budete igrali protiv Rusa gotovo je, snovi padaju, sretno i pobijedite bar još jednu tekmu."

Pohvale i poruke podrške stizale su i iz susjedstva

"Sve čestitke Hrvati! Subašića možete da kujete u zvijezde. Želim vam svu sreću protiv Rusa. Veliki pozdrav iz Srbije."

"Čestitam komšije. Samo ne mogu vjerovati da ekipa s takvim kreativnim veznim redom u prvih 20 minuta drugog poluvremena ne napravi 3 točna dodavanja. Protiv Rusa će biti isti priča, tvrdo, na malo golova."

"Bravo komšije, bravo, svaka čast! Boli me savršeno k***c za sva sranja, mržnju..., ali ja navijam za vas! Bolesnika je uvijek bilo i bit će i kod vas i kod nas! Volim Srbiju najviše, ali to ne znači da treba mrziti jednog Modrića, Rakitića i meni posebno dragog Perišića! Slušam Mišu Kovača i Olivera i slušat ću! Večeras tekma jako stegnuta, ali sam nešto tako i očekivao. Ne igraju ti Skandinavci lijep nogomet, ali su čvrsti, disciplinirani, teško je s njima. Imate strašnu repku, ja vas odavno vidim u finalu, po mojoj procjeni s Francuzima ili Belgijancima, vidjet ćemo, a u finalu je sve moguće..."

Linker
26. travanj 2024 17:15