REUTERS/Mariana Bazo/Ilustracija
REUTERS

HRVATI PROBLEMA NEMAJU

SVI PRIČAJU O NAJVEĆEM GAFU NA SVJETSKOM PRVENSTVU - OVI SU MAJSTORI NASMIJALI CIJELI NOGOMETNI SVIJET Promašili velegrad za 1300 kilometara!

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 26.06.2018. u 13:55

 • Svjetska nogometna prvenstva uvijek donose brojne zanimljive i bizarne priče, pa tako i ovo u Rusiji. Za sada su nas najviše nasmijali Španjolci i Švicarci koji su najviše problema imali s Rostovom na Donu kojeg su zamijenili sa 1.300 kilometara udaljenim Rostovom Velikim.

  Skupina španjolskih navijača koja je željela prenoćiti u Rostovu na Donu na putu prema Sočiju, gdje je 'Furija' igrala utakmicu protiv Portugala, rezervirala je hotel u Rostovu koji se nalazi u regiji Jaroslav u blizini Moskve i kojeg nazivaju Rostov Veliki premda ima samo 30.000 stanovnika.

  Spasio ih je vozač taksija koji je pozvao služnu za pomoć 112 čiji je službenik objasnio nesretnim Španjolcima kako je njihov hotel udaljen više od 1.000 kilometara. Srećom po njih, u Rostovu ima dovoljno slobodnih soba pa su prenoćili u drugom hotelu i drugo jutro krenuli put 500 km udaljenog Sočija.

  REUTERS/Arnd Wiegmann
  REUTERS
   

  Još veću glupost je načinila skupina švicarskih navijača koja je zbog zabune s gradovima propustila utakmicu protiv Brazila. Umjesto u Rostova na Donu, oni su otišli u Rostov Veliki i kada su shvatili pogrešku bilo je kasno. Švicarska je sjajnom predstavom zadržala Brazil odigravši 1-1, a navijači su utakmicu gledali u jednom od hotela u Rostovu Velikom i postali predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

  Iz drugih medija