Screenshot

KAD POPUSTE SVE KOČNICE

VIDEO: CIJELI GRAD SE SPUSTIO U CENTAR NA SPEKTAKL Pogledajte noćno kupanje ludih Hrvata i još 'raspoloženijih' Rusa: 'Njima je ovo nešto nezapamćeno'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 17.06.2018. u 11:17

 • Ako se činilo da smo najljepše scene slavlja na Svjetskom prvenstvu vidjeli tijekom jučerašnjeg dana i večeri u Kalinjingradu, ipak smo se prevarili. Naime, ludo slavlje hrvatskih navijača u domovini i Kalinjingradu trajalo je do ranog jutra, pjesma nije stajala, mnogi su i zaspali zagrljeni, a pivo, vino, votka..., doslovno su tekli u potocima.

  Ono što je sigurno, stanovnici ovog ruskog grada s nešto više od pola milijuna stanovnika, tako nešto još nisu doživjeli. Na stadionu je bilo oko 14.000 hrvatskih navijača, a dobar dio njih je nakon pobjede protiv Nigerije (2:0) završio na već opjevanom Trgu pobjede.

  "To je grad u kojem inače nikad nema ovoliko stranaca, pa je ovo sve skupa njima nešto neviđeno. Svi su izašli u grad vidjeti te lude hrvatske navijače, cure te zaustavljaju na svakom koraku, žele se slikati s 'ludim Hrvatima'. Ruski navijači su slavili zajedno s nama, ma oni su još su luđi", ispričao nam je jedan od naših navijača koji su do zore ostali slaviti veliku pobjedu.

   

  Prizori noćnog slavlja nekima od njih će možda i ostati zauvijek u sjećanju, ali da se ne zaboravi, ovdje donosimo nekoliko videa noćnog kupanja Hrvata i Rusa u fontani na Trgu pobjede, pjesmu nekoliko tisuća hrvatskih navijača u obližnjim kafićima u centru grada... Uživajte!

    

  VIDEA: V. MARINOVIĆ

  Iz drugih medija