screenshot youtube
OTKUD IM IDEJA!?

VIDEO: ONI NISU NORMALNI! ENGLESKI NAVIJAČI ODLUČILI POBJEDU PROTIV ŠVEDSKE PROSLAVITI U IKEI Evo kako je izgledala fešta i skakanje po krevetima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. srpanj 2018. 00:09

Treći put u povijesti, a prvi put nakon 28 godina čekanja, nogometaši Engleske probili su se u polufinale na Svjetskom prvenstvu, nakon što su u Samari nadigrali reprezentaciju Švedske sa 2-0 (1-0), pogocima glavom Maguirea i Dele Allija, te će se 11. srpnja u Moskvi boriti za finale protiv boljeg iz večerašnjeg četvrtfinalnog dvoboja između reprezentacija Hrvatske i Rusije u Sočiju.

Tako se Gareth Southgate pridružio Alfu Ramseyju i Bobbyju Robsonu, kao treći izbornik koji je doveo Englesku među četiri najbolje reprezentacije svijeta, a osim strijelcima pogodaka to može zahvaliti i vrataru Jordanu Pickfordu, koji je u nekoliko navrata odličnim obranama zaustavljao pokušaje švedskih nogometaša.

Englezi su sada dobili krila i u zemlji vlada prava euforija među navijačima, a jedno se društvo na neobičan način odličilo proslaviti veliku pobjedu protiv Švedske. Naime, pobjedu od 2:0 odlučili su proslaviti ni manje ni više nego u Ikei, inače švedske kompanije, a riječ je o jednom od najvećih svjetskih koncerna koji se bavi prodajom namještaja.

Linker
27. travanj 2024 03:11