Boris Kovacev / CROPIX
CROPIX

DANAS JE TO CRVENO-BIJELI TRG

VIDEO: STIGLE SU ZGODNE RIJEČANKE I NAPRAVILE ŠOU! Pogledajte duet dvije prekrasne hrvatske navijačice i kako su naši 'spustili' Francuzima!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 14.07.2018. u 16:11

 • Sve nam je bliže veliko finale u kojem će sutra s početkom u 17 sati snage odmjeriti reprezentacije Hrvatske i Francuske.

  Iako današnji dan prolazi u znaku utakmice za treće mjesto, crveno-bijeli kvadratići prisutni su na svakom uglu. Ulicama Moskve svako malo odjekuje hrvatska pjesma. Hrvati konstantno pristižu u rusku metropolu i za očekivati je da će Dalićevi Vatreni sutra imati veliku podršku s tribina.

  VIDEO: Tom Dubravec

  Na našem putu kroz Moskvu zatekli smo nekoliko raspjevanih skupina, a posebno su raspoložebe bile djevojke iz Rijeke - Sara i Ena, koje su samo za naše kamere zapjevale i razvukle osmjehe.

   

   

  VIDEO: Boris Kovačev

  Ekipa kod Crvenog trga zapjevala je Francuzima u lice, 'Daj Francuze da se igramo', ali atmosfera je prijateljska, svi su dobre volje i uživaju pred utakmicu života.

   

  VIDEO: Tom Dubravec

  Pune se lokalni barovi i trgovi te slobodno možemo reći kako su već od podne naše boje postale zaštitni znak Crvenog trga. Hrvati su posebna atrakcija, slučajni prolaznici ih fotografiraju, snimaju, a neki samo zastanu kako bi čuli veselu pjesmu. 

  VIDEO: Boris Kovačev

   

   

  VIDEO: Boris Kovačev

   

   

   

  Iz drugih medija