CROPIX
DANAS JE TO CRVENO-BIJELI TRG

VIDEO: STIGLE SU ZGODNE RIJEČANKE I NAPRAVILE ŠOU! Pogledajte duet dvije prekrasne hrvatske navijačice i kako su naši 'spustili' Francuzima!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. srpanj 2018. 18:11

Sve nam je bliže veliko finale u kojem će sutra s početkom u 17 sati snage odmjeriti reprezentacije Hrvatske i Francuske.

Iako današnji dan prolazi u znaku utakmice za treće mjesto, crveno-bijeli kvadratići prisutni su na svakom uglu. Ulicama Moskve svako malo odjekuje hrvatska pjesma. Hrvati konstantno pristižu u rusku metropolu i za očekivati je da će Dalićevi Vatreni sutra imati veliku podršku s tribina.

VIDEO: Tom Dubravec

Na našem putu kroz Moskvu zatekli smo nekoliko raspjevanih skupina, a posebno su raspoložebe bile djevojke iz Rijeke - Sara i Ena, koje su samo za naše kamere zapjevale i razvukle osmjehe.

VIDEO: Boris Kovačev

Ekipa kod Crvenog trga zapjevala je Francuzima u lice, 'Daj Francuze da se igramo', ali atmosfera je prijateljska, svi su dobre volje i uživaju pred utakmicu života.

VIDEO: Tom Dubravec

Pune se lokalni barovi i trgovi te slobodno možemo reći kako su već od podne naše boje postale zaštitni znak Crvenog trga. Hrvati su posebna atrakcija, slučajni prolaznici ih fotografiraju, snimaju, a neki samo zastanu kako bi čuli veselu pjesmu.

VIDEO: Boris Kovačev

VIDEO: Boris Kovačev

Linker
24. travanj 2024 05:56