Instagram / Zlatko Dalić

LUDO SLAVLJE

VIDEO: TOTALNA LUDNICA U HOTELU, GRDOVIĆ S IGRAČIMA PJEVAO NA STOLU Pjevač ispunio obećanje i nakon grandiozne pobjede nad Englezima napravio šou

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.07.2018. u 08:13

 • Veliko je slavlje organizirano u moskovskom hotelu u kojem su odsjeli hrvatski nogometni reprezentativci nakon njihova grandiozna uspjeha - plasmana u finale Svjetskog prvenstva.

  Na Instagramu izbornika Zlatka Dalića objavljena je snimka koja dočarava dio atmosfere.

  Kratki video prikazuje naše nogometaše, ponajprije Danijela Subašića i Šimu Vrsaljka, kako pjevaju uz legendarnog zadarskog pjevača Mladena Grdovića koji je samo za njih prije nekoliko dana otputovao u Rusiju, a sada im je priredio pravi spektakl. Mladen je stajao na stolu i svirao gitaru, a svi su s njim pjevali 'Kome bi šumilo more moje sinje' te 'Marjane, Marjane'.

  - Ma bit će to fešta za pamćenje, rekao nam je uoči odlaska u Rusiju Grdović i, sudeći prema snimci iz hotela, obećanje je itekako ispunio.

   

  Inače, na samom dolasku u hotel, nogometaši su po izlasku iz autobusa na sav glas zapjevali jednu od naših najljepših domoljubnih pjesama: Moskvom se orilo 'Moja domovina'.

   

  Iz drugih medija