Reuters

JASNO UPOZORENJE

'VIŠE SE UZBUDIO KAD JE LOPTA OTIŠLA U AUT, NEGO KAD SU HRVATI ZABILI' Komentator srpske televizije odradio jedan od najbizarnih TV prijenosa ikada

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 14.07.2018. u 21:15

 • Vjerovali ili ne, jedna od glavnih tema u Srbiji posljednjih tjedana je bila količina emocija koje je unio komentator RTS-a Miloš Krivokapić u prijenose nogometnih utakmica hrvatske reprezentacije.

  Prema mišljenju srpskih tabloida, komentator RTS-a je zdušno navijao za Vatrene što je, prema njihovom mišljenju, skandalozno. Da cirkus bude veći cijeli taj 'skandal' prokomentirao je i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Navijanje komentatora za Hrvatsku mu je toliko išlo na živce da je morao ugasiti ton televizije da može u miru gledati utakmicu.

  Na RTS-u su poruku Vučića očito shvatili vrlo ozbiljno, a rezultat tog upozorenja je - urnebesan. Čast da prenosi utakmicu dobio je inače priznati komentator Aleksandar Stojanović, a način na koji je to uradio je jedan od najbizarnijih ikada.

  - Više se uzbudio kad je lopta otišla u aut, nego kad su Hrvati dali gol - jedan je od brojnih komentara na društvenim mrežama.

  Cijela priča je otišla toliko daleko da se i sam Stojanović oglasio na Twitteru.

  - Vidim da je nacionalno pitanje kako će se komentirati nogometna utakmica... pa do nedjelje - napisao je Stojanović na Twitteru.

  A kako je to izgledalo, sami poslušajte:

  Pogodak Ivana Perišića

  Pogodak Marija Mandžukića

  Kraj utakmice

  Iz drugih medija