REUTERS/David Gray
TO MU NIJE TREBALO

NEYMAROVA GLUMA IZAZVALA OGORČENJE Legenda ga 'uništila' jednom rečenicom, a Bilićev kolega nasmijao sve: 'Ne bih ga volio vidjeti nakon injekcije'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. srpanj 2018. 00:09

Iako je Neymar zabio gol Meksikancima u 2:0 pobjedi Brazila u osmini finala Svjetskog prvenstva, jedan njegov potez razbjesnio je mnoge.

Razlog je njegova 'gluma' sredinom drugog poluvremena. Nakon jednog starta Neymar se previjao na travnjaku i činilo se kao da je teže ozlijeđen. A sve je dodatno potencirao nakon što mu je Miguel Layun, kako se čini, nagazio na gležanj.

Međutim, usporena snimka otkrila je da nije baš bilo razloga za takvu reakciju. A i sam Neymar je nekoliko minuta kasnije trčao bez problema.

GOLOVE S UTAKMICE BRAZIL - MEKSIKO POGLEDAJTE OVDJE

"Neymar ima najniži prag tolerancije od bilo kojeg igrača u povijesti svjetskih prvenstava otkako je pokrenuta Opta", napisao je slavni Gary Lineker.

Ogorčen je bio i ITV-ov stručni sukomentator Martin O'Neill, kolega Slavena Bilića u praćenju SP-a.

"Njegova reakcija je bila patetična, apsolutno patetična. Ne bih volio vidjeti ga kako izlazi iz liječničke ordinacije nakon injekcije protiv gripe", rekao je O'Neill.

Soccer Football - World Cup - Round of 16 - Brazil vs Mexico - Samara Arena, Samara, Russia - July 2, 2018  Brazil's Neymar lies on the pitch after sustaining an injury    REUTERS/David Gray     TPX IMAGES OF THE DAY
REUTERS/David Gray

Nakon utakmice se oglasio i sam Neymar.

"Ja se ne predajem, ja sam Brazilac i ovdje sam da bih pobijedio. Znao sam da mi nakon oporavka od ozljede treba malo vremena da povratim brzinu i sada se osjećam puno bolje. Sretan sam zbog cijele momčadi i čestitam suigračima. Vjerujem da ćemo biti još bolji. Također, želim čestitati vrataru Ochoi na velikoj partiji. On je odličan vratar, svi znaju njegove kvalitete".

_

Linker
19. travanj 2024 22:16