youtube screenshot
O TOME SE PIŠE

PRIJE NEGO LI JE POVUKAO POSLJEDNJI POTEZ NA UTAKMICI SAMPAOLI JE TRAŽIO DOPUŠTENJE OD MESSIJA? 'Osjećao sam se jako ponosno i sretno...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. lipanj 2018. 14:11

Izbornik argentinske nogometne reprezentacije Jorge Sampaoli pokušao je 'pokrpati' načeti odnos s najvećom zvijezdom i kapetanom momčadi Lionelom Messijem.

Nakon 2:1 pobjede protiv Nigerije Argentina je na jedvite jade prošla u osminu finala, a Sampaoli je otkrio jedan zanimljiv detalj.

"Znate, Leo je došao i zagrlio me. Osjećao sam se jako ponosno i sretno jer zna koliko sam strastven, koliko sam strastven svakog dana", rekao je Sampaoli.

GOLOVE S UTAKMICE NIGERIJA - ARGENTINA POGLEDAJTE OVDJE

"Imao sam priliku putovati s njim i podijeliti neke trenutke. Zna da smo imali zajednički cilj po dolasku u Rusiju. Najvažnija stvar o Messiju je njegova ljudska strana. On je osoba koja se smije, koja plače, koja pati kada Argentina ne pobjeđuje. Vidio sam ga sretnog i tužnog. Ljudi kažu da ne uživa igrajući za Argentinu, ali ne slažem se. Uživa igrati za argentinsku reprezentaciju i to ga čini još većim", dodao je argentinski izbornik.

Svjetski mediji inače naveliko pišu kako Sampaoli zapravo nema više kontrolu u svlačionici i da je Messi taj koji diktira sastav i dijeli upute. As tako donosi zanimljiv detalj potkraj susreta između Argentine i Nigerije kada se Sampaoli spremao povući posljednju zamjenu.

Sampaoli je tada u panici pozvao Messija i pitao ga: 'Lo pongo al Kun?', odnosno u prijevodu: 'Da uvodim Kuna (Agüera)?'

Kako je u 80. minuti Agüero ušao u igru umjetso Tagliafica, čini se da je Sampaoli dobio zeleno svjetlo za takav potez...

Linker
18. travanj 2024 10:58