REUTERS/Ivan Alvarado
TUGA I BIJES U REDOVIMA IRANA

SLAVNI PORTUGALAC POLUDIO NA RONALDA I NA FIFU! 'Gospodine Infantino, gotovo je! VAR očito ne funkcionira i zato ga treba ugasiti!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. lipanj 2018. 11:48

Bijesan je bio Carlos Queiroz, portugalski stručnjak na klupi Irana, nakon što je njegova momčad ispala sa Svjetskog prvenstva u šokantnoj završnici.

Odigrali su Iranci 1:1 s Portugalcima i to tako da su u samoj završnici izjednačili, a potom i u sudačkoj nadoknadi zapucali meč-loptu. Tragičar je bio Taremi, a njegov promašaj jednostavno je dotukao ekipu koja je bila na korak od toga da s natjecanja izbaci europske prvake.

SAŽETAK UTAKMICE IRAN - PORTUGAL POGLEDAJTE OVDJE

"Zaustaviš igru zbog VAR-a... očito je bio udarac laktom. To je prema pravilima crveni karton, a pravila ne razdvajaju druge od Messija ili Ronalda", aludirao je tu Queiroz na prekršaj nakon kojeg je Ronaldo morao 'pocrveniti', ali se izvukao samo sa žutim kartonom.

Izbornik Irana je općenito jako nezadovoljan VAR-om da je otišao toliko daleko te Gianniju Infantinu predložio da ga ukine jer 'jednostavno ne funckionira'.

"Mi ne znamo je li to do suca ili onih likova koji od gore odlučuju. Ova igra pripada ljudima, a ne nekolicini iza scene. Moj je prijedlog, gospodine Infantino, da se ispričaju i kažu, ' VAR ne funkcionira i moramo ga ugasiti', ili jednostavno komunikacija mora biti čista i jasna kao u ragbiju, kada svi znaju što se događa."

"Sve smo probali, ostavili smo srce na terenu, svaka čast igračima, a sada najbolje želje za Portugal. Trebamo biti realni, ispali smo od kandidata za svjetskog prvaka. Dobili smo Maroko koji nije izgubio od Španjolske i to nešto govori", zaključio je Queiroz ipak u nešto mirnijem tonu.

Portugalci će, podsjetimo, u osmini finala igrati protiv Urugvaja.

Linker
21. travanj 2024 00:38