Split, 180618.
Nakon sukoba sa izbornikom Zlatkom Dalicem, Nikola Kalinic je napustio nogometnu reprezentaciju na Svjetskom prvenstu u Rusiji i vratio se uz Hrvatsku.
Na fotografiji: Kalinic na Splitskom aerodromu
Foto: Nikola Vilic / CROPIX
Nikola Vilic / CROPIX / CROPIX

IMA VREMENA ZA RAZMIŠLJANJE

SVE ŠTO JE BILO U RUSIJI, OSTAJE U RUSIJI! KALINIĆ NA PELJEŠCU U IZOLACIJI Potez koji je povukao dugo je smjerao, zato nema ni obraćanja, pomirenja...

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 20.06.2018. u 21:11

 • Sve što je bilo u Rusiji, ostalo je u Rusiji. Nikola Kalinić ostaje u medijskoj izolaciji nakon povratka u Hrvatsku. Pitanje je hoće li uopće ikada izaći u javnost sa svojim viđenjem sukoba s izbornikom Dalićem koji je rezultirao odlaskom 30-godišnjeg centarfora iz kampa reprezentacije Hrvatske.

  Kalinić je od ponedjeljka navečer u svojoj ljetnoj bazi na polutoku Pelješcu. Pripreme Milana počinju 10. srpnja, a do tada Kalinić ima vremena razmisliti o svemu što se zbivalo.

  Ali, kod Kalinića dvojbi ionako nema, potez koji je povukao dugo je smjerao. Zato nema ni medijskog obraćanja, pomirenja, nema ničeg novog.

  Kalinić se odmara, a njegov zastupnik Tomislav Erceg dodaje “život ide dalje”. Neće ni Erceg u medije, kaže “jedino Kalinić i Dalić mogu o ovome pričati”. I to je jedina istina. Samo Kalinić i Dalić znaju sve što se događalo, jedino oni znaju što je zaista dovelo do toga da Kalinić umjesto u Nižnom Novgorodu, utakmicu s Argentinom gleda na TV-u na Jadranu.

  Ljepši je Pelješac od ruske zabiti, ali...

  Iz drugih medija