screenshot Twitter
PA, LJUDI! MORAMO SPAVATI

VIDEO: NAVIJAČI U GLUHO DOBA NOĆI STIGLI S VUVUZELAMA POD PROZOR RONALDU, A ONDA SE ZVIJEZDA PROBUDILA Evo kako je Portugalac reagirao na provokacije

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. lipanj 2018. 13:42

Reprezentaciju Portugala večeras u 20.00 sati očekuje utakmica protiv Irana nakon koje se nada prolasku u osminu finala SP-a, a za to će Cristianu Ronaldu i društvu biti dovoljan i bod.

Portugalci kao i u svakoj utakmici najveće nade polažu upravo u Ronalda koji je u dosadašnja dva susreta postigao četiri pogotka, s druge strane Iranci se nadaju kako mogu stići do pobjede što bi ih po prvi put u povijesti gurnulo u drugi krug Svjetskog prvenstva.

Reprezentacija Irana ima veliku podršku svojih navijača u Rusiji od prvog dana, a ovog puta pokazali su da su spremni na sve kako bi se domogli drugog kruga.

Naime, kasno u noći s nedjelje na ponedjeljak njih 50-ak okupilo se ispred hotela gdje su smješteni nogometaši Portugala i vuvuzelama i ostalim rekvizitima počeli raditi buku. Zatim se na prozoru pojavio Cristiano Ronaldo koji ih je pokušao lijepo zamoliti da prestanu s 'feštom' jer mora spavati.

Linker
27. travanj 2024 04:22