screenshot instagram
KRALJ OSTAJE KRALJ

HRVATSKI JUNAK DOŠAO PRED TRIBINU S NAVIJAČIMA I ZAPLESAO PO RUBU Već je krenuo skidati dres, a onda je utrčala team menadžerica Iva: 'Uvik uz brata'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. srpanj 2018. 16:13

Osim što je nakon utakmice protiv Danske 'opalila' kaznu HNS-u od 70 tisuća franaka, FIFA je također poslala i upozorenje vrataru Vatrenih Danijelu Subašiću koji je u jednom trenutku po završetku utakmice skinuo dres i pokazao sliku s likom Hrvoja Ćustića.

Subašić već godinama na taj način odaje počast svom velikom prijatelju koji je tragično preminuo prije deset godina, ali FIFA kaže kako je na taj način prekšio pravilo prema kojem se na opremi ne smiju prikazivati osobne poruke.

Nakon pobjede protiv Rusije Subašić je prišao tribini s hrvatskim navijačima i krenuo polako skidati dres ne bi li ponovno pokazao majicu s likom svog velikog prijatelja, ali ga je u jednom trenutku zaustavila Iva Olivari, inače team manager reprezentacije. Jasno se vidi kako Suba nije imao namjeru otići do kraja, ali kamere su uhvatile simaptični trenutak našeg junaka i Ive.

- Iva ne brini, nema kazne kad ti brineš o svemu. Uvik uz brata - napisao je Subašić na svojem Instagram profilu uz priloženi video.

Linker
18. travanj 2024 06:02