Soccer Football - World Cup - Round of 16 - France vs Argentina - Kazan Arena, Kazan, Russia - June 30, 2018 Argentina's Lionel Messi reacts during the match REUTERS/John Sibley
REUTERS

TEŽAK ZADATAK

LEO MESSI DOVODI ARGENTINCIMA NOVOG IZBORNIKA? Kakva bi ovo priča bila: Gaučosi slavnom treneru spremni ponuditi pravo bogatstvo da sjedne na klupu?

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 04.07.2018. u 17:57

 • Nakon što je u drugom kolu skupine D doživjela težak udarac od Vatrenih (3:0), reprezentacija Argentine na jedvite je jade prošla u nokaut fazu SP-a u Rusiji gdje ih je u konačnici Francuska poslala kući (4:3). Vidjelo se od samog početka kako Messi i drutšvo imaju velikih problema i kako će teško napraviti neki značajniji rezultat na Mundijalu, a mnogi za ovakvo posrtanje optužuju izbornika Jorgea Sampaolija.

  Odmah nakon ispadanja Gaučosa počela su nagađanja tko će naslijediti Sampaolija na klupi. Navodno se veliki Diego Maradona sam ponudio i spreman je potpuno besplatno voditi ekipu, dok su s druge strane ljudi iz saveza spremni izdvojiti velike novce kako bi doveli pravog stručnjaka, točnije Pepa Guardiolu.

  Soccer Football - World Cup - Round of 16 - France vs Argentina - Kazan Arena, Kazan, Russia - June 30, 2018 Former Argentina player Diego Maradona celebrates in the stand after Gabriel Mercado (not pictured) scored their second goal REUTERS/Michael Dalder
  REUTERS/Michael Dalder
   

  Neki mediji u zemlji spominju i cifru od 12 milijuna eura godišnje plaće kako bi vodio reprezentaciju do SP-a u Kataru. Jedini problem u čitavoj priči predstavalja njegov angažman u Manchester Cityju.

  Argentinska se javnost uzadaje u Messijeve pregovaračke sposobnosti i nada se kako je upravo on čovjek koji može uvjeriti Španjolca da preuzme posrnulog diva. Valja istaknuti kako je dvojac ranije surađivao u Barceloni i ostali su u dobrim odnosima. Naravno da je čitava stvar daleko od gotove, ali valja vidjeti kako će se sve raspleti.

  Golf - European Tour - BMW PGA Championship - Wentworth Club, Virginia Water, Britain - May 23, 2018 Manchester City manager Pep Guardiola during the pro-am Action Images via Reuters/Paul Childs
  Reuters/Paul Childs

  Iz drugih medija