Screenshot: Twitter
JOŠ JEDNA PRAVOVREMENA REAKCIJA

VIDEO: DETALJ VELIKOG SLAVLJA KOJI JE MNOGIMA PROMAKNUO Pogledajte kako je Subašić spasio Domagoja Vidu od teškog pada

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 18. srpanj 2018. 13:35

Zanimljivih je detalja bilo na skoro šestosatnom putovanju hrvatskih reprezentativaca u otvorenom autobusu iz Zračne luke Franjo Tuđman do Trga Bana Jelačića u ponedjeljak.

Mnogima je u izravnom prijenosu promakla nezgodna situacija koja je mogla loše završiti za Domagoja Vidu. U jednom trenutku vožnje Vida je slaveći posrnuo i možda bi završio pod kotačima autobusa da Danijel Subašić nije još jednom pravovremeno intervenirao. Zadarska hobotnica je i u Zagrebu zadržala formu iz Rusije, čim je Subašić vidio da Vida počinje padati, krenuo ga je spašavati. Uhvatio ga je u posljednji trenutak, Vida je ostao na autobusu i tragedija je izbjegnuta.

Hrvatski reprezentativci fotografije s jučerašnjeg slavlja podijelili su i na društvenim mrežama na kojima su srušili sve rekorde. Tijekom ponedjeljka, broj pratitelja Luke Modrića na Instagramu povećao se za nevjerojatnih 611.262 ljudi. Samo je jedan čovjek prekjučer dobio više novih pratitelja na Instagramu, popularnost Kyliana Mbappea narasla je za 1.606.760 fanova. Modrić je jučer došao do ukupne brojke od 13,4 milijuna pratitelja, Ivan Rakitić je na više od 10,9 milijuna, Mateo Kovačić na 4,3, Mario Mandžukić na oko 3 milijuna, Dejan Lovren na 1,7, Ivan Perišić na 1,2 milijuna, ogroman skok u popularnosti doživjeli su Ante Rebić, Zlatko Dalić...

Linker
19. travanj 2024 11:03