screenshot dailymotion

TAKTIKA ZA VATRENE

VIDEO: PROCURILA SNIMKA IZ SVLAČIONICE FRANCUZA Evo što je izbornik Tricolora poručio svojim igračima u poluvremenu velikog finala: 'Pazite na njega'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 18.07.2018. u 19:14

 • Francuska nogometna reprezentacija u finalu je Svjetskog prvenstva u Rusiji bila bolja od Hrvatske 4:2 i tako stigla do svojeg drugog naslova u povijesti. Nakon Mundijala ostaje dojam kako su izabranici Didiera Deschampsa igrali točno onoliko koliko im je bilo potrebno.

  Od prve utakmice u skupini, pa sve do samog finala. Kad god bi im se protivnik malo približio i pokušao zaprijetiti Francuzi su podigli ritam i uglavnom mirno privodili utakmice kraju.

  Tricolori su svoju igru bazirali na čvrstoj obrani i probojima po krilima gdje se najviše istaknuo i najbolji mladi nogometaš prvenstva Kylian Mbappe.

  Deschamps je u finalu posebnu pozornost posvetio našem Mariju Mandžukiću jer je smatrao kako od njega dolazi najviše opasnosti. Francuska televizija TF1 objavila je zanimljivu snimku s poluvremena finalne utakmice u kojoj izbornik Deschamps objašnjava kako treba odigrati u nastavku (Francuska ja u tim trenucima vodila 2:1).

  - Oni će odmah tražiti Mandžukića. On će dijeliti lopte prsima, spuštati glavom...morate biti oprezni. On je dominantan u skoku i uvijek može osvojiti loptu. Nemojte stajati u mjestu nego se krećite. POGLEDAJTE ČITAVI VIDEO!

   

  Iz drugih medija