VI-Images via Getty Images
'TO JE NAJVEĆI USPJEH HR SPORTA'

ČUDESNI KAPETAN MODRIĆ OBJASNIO PO ČEMU JE OVA HRVATSKA JEDINSTVENA 'Jedna stvar je specifična - otkad sam u reprezentaciji tako nešto nisam vidio...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. srpanj 2018. 01:55

Hrvatski kapetan Luka Modrić je nakon plasmana Hrvatske u finale SP-a dao jednostavan recept za 'najveći uspjeh u povijesti hrvatskog sporta'.

"Bili smo fenomenalni,, vjerovali smo do kraja da se možemo vratiti. Stvarali smo prigode i znali smo da to mora dati rezultat. Pa već smo se dvaput vraćali nakon rezultatskog minusa, vjerovali smo do kraja da ćemo se vratiti. Stvarali smo prilike i vjerovali smo da ćemo dati gol. Presretni smo i ne možemo vjerovati što nam se događa. Možemo biti presretni i ponosni. Ovo je najveći uspjeh u povijesti hrvatskoga sporta. Ali nećemo stati na ovome", rekao je Luka pa objasnio kako je njegova Hrvatska stigla do ovakvog nestvarnog uspjeha.

"Davali smo si skromne korake, govorili smo - prvo moramo proći grupu pa ćemo vidjeti. Tako smo i nastavili, nastojali smo biti skromni i ne uznositi se previše. Ali jedna stvar je specifična - otkad sam u reprezentaciji nisam vidio ovakvo zajedništvo i to je ono što nas je dovelo tu gdje jesmo!".

Linker
21. travanj 2024 19:59