Screenshot
IMPRESIVNO

DINAMO U NEDJELJU I SLUŽBENO POSTAJE SVJETSKI REKORDER 'Ne postoji klub koji je u jednom finalu SP-a imao više igrača iz vlastite nogometne škole!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. srpanj 2018. 18:50

Moru čestitki i najljepših želja uoči finala pridružio se i Dinamo koji će u nedjelju bez obzira na ishod postati svjetski rekorder, a poruku iz Maksimira prenosimo u cijelosti.

"Uoči najveće utakmice u povijesti HR nogometa i ovim putem želimo svu sreću nogometnoj reprezentaciji Hrvatske u finalu SP-a protiv Francuske.

Ovih dana su na stadionu Maksimir boravile snimateljske i novinarske ekipe svih vodećih svjetskih medija. Njih dvadesetak radilo je reportaže o najboljoj svjetskoj nogometnoj školi koja je u finalu SP-a zastupljena sa svojih deset nogometaša dok GNK DINAMO na popisu Zlatka Dalića ima čak 14 svojih igrača.

Na kraju, s velikim ponosom objavljujemo kako će GNK Dinamo u nedjelju u 17 sati postati svjetski rekorder po broju svojih igrača u finalu SP-a.

Naime, ne postoji klub koji je u ijednom finalu SP-a u povijesti imao više igrača iz vlastite nogometne škole! Isto tako, ne postoji klub koji je ijednom finalu svjetskog prvenstva u povijesti imao više svojih bivših i sadašnjih igrača. Dakle, možemo reći kako je GNK Dinamo u ova dva kriterija – svjetski rekorder!".

Linker
16. travanj 2024 20:34