Zadar, 180718.
Zadarski nogometasi Luka Modric, Sime Vrsaljko, Danijel Subasic i Dominik Livakovic su danas posjetili maticni klub NK Zadar gdje su polozili vijenac na mjesto stradanja prijatelja Hrvoja Custica i druzili se s djecom.
Na fotografiji: Danijel Subasic,ime Vrsaljko,Luka Modriæ
Foto: Jure Miskovic / CROPIX
CROPIX

VELIKI PRIJATELJI

FOTO: ČETVORICA VATRENIH POSJETILA STADION U RODNOM ZADRU I ODALA POČAST HRVOJU ĆUSTIĆU Suba poručio: 'Na svakoj utakmici mislim na njega...'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 18.07.2018. u 17:14

 • Nakon što su proslavili veliki uspjeh na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković u srijedu su odlučili posjetiti stadion NK Zadar i odati počast tragičnuo preminulom Hrvoju Ćustiću. Četiri reprezentativca donijeli su vijenac i zapalili svijeće.

  - Na svakoj utakmici mislim na Hrvoja, uvijek mi je u srcu, ali dres više ne smijem skidati - izjavio je Subašić.

  Podsjetimo, vratar hrvatske nogometne reprezentacije majicu s likom Hrvoja Ćustića nosi na svakoj utakmici reprezentacije i svog kluba Monaca.

  U osmini finala protiv Danske još je jednom otkrio majicu koju nosi ispod dresa, a zatim je diobio upozorenje FIFE kako to više ne smije raditi.

  - Lijep je osjećaj biti ponovo na Stanovima nakon dugo vremena, odnosno otkad sam igrao za Dinamo. Drago mi je prisjetiti se svojih nogometnih početaka i zaista sam sretan zbog ove dobrodošlice koju nam je priredio klub. Nitko ne zaboravlja odakle je počeo svoj put, a nama četvorici koji smo danas tu bilo je lijepo vratiti se u Zadar i vidjeti svoje obitelji i prijatelje iz djetinjstva - kazao je Luka Modrić za eZadar.hr.

  Iz drugih medija