CROPIX
VELIKI PRIJATELJI

FOTO: ČETVORICA VATRENIH POSJETILA STADION U RODNOM ZADRU I ODALA POČAST HRVOJU ĆUSTIĆU Suba poručio: 'Na svakoj utakmici mislim na njega...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. srpanj 2018. 19:14

Nakon što su proslavili veliki uspjeh na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković u srijedu su odlučili posjetiti stadion NK Zadar i odati počast tragičnuo preminulom Hrvoju Ćustiću. Četiri reprezentativca donijeli su vijenac i zapalili svijeće.

- Na svakoj utakmici mislim na Hrvoja, uvijek mi je u srcu, ali dres više ne smijem skidati - izjavio je Subašić.

Podsjetimo, vratar hrvatske nogometne reprezentacije majicu s likom Hrvoja Ćustića nosi na svakoj utakmici reprezentacije i svog kluba Monaca.

U osmini finala protiv Danske još je jednom otkrio majicu koju nosi ispod dresa, a zatim je diobio upozorenje FIFE kako to više ne smije raditi.

- Lijep je osjećaj biti ponovo na Stanovima nakon dugo vremena, odnosno otkad sam igrao za Dinamo. Drago mi je prisjetiti se svojih nogometnih početaka i zaista sam sretan zbog ove dobrodošlice koju nam je priredio klub. Nitko ne zaboravlja odakle je počeo svoj put, a nama četvorici koji smo danas tu bilo je lijepo vratiti se u Zadar i vidjeti svoje obitelji i prijatelje iz djetinjstva - kazao je Luka Modrić za eZadar.hr.

Linker
20. travanj 2024 15:27