Getty Images, facebook screenshot, sn ilustracija
OTKAZANI DOČEK

FOTO: GRAD OTKAZAO SLAVLJE! OTAC MARCELA BROZOVIĆA LJUT NA VELIKU GORICU 'Ponos je svima, samo vama nije! Evo, nisam izdržao plačem i pišem svima...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. srpanj 2018. 00:25

Nakon što je Hrvatska ostvarila veličanstveni rezultat na Svjetskomprevenstvu u Rusiji već nekoliko dana traje veliko slavlje u čitavoj državi. Fešta je prvo započela u Zagrebu gdje je Vatrene na ulicama metropole dočekalo više od 500 tisuća ljudi, da bi se zatim nastavila i u drugim gradovima, poput Splita, Zadra, Donjeg Miholjca, Imotskog, Omiša...gdje su navijači dočekali svoje junake.

Trebao je isto dožvjeti i MarceloBrozović u svojoj rodnoj Velikoj Gorici, ali je slavlje prvo odgođeno, da bi se kasnije i otkazalo. Otac našeg reprezentativca IvanBrozović razočaran je ovakvim raspletom te je na Facebook profilu izrazio svoje mišljenje:

- Dragi naši NAŠ PONOS, sela Okuja, Italije, samo nije zaslužio da bude i Vaš ponos, Grada Velike Gorice. Roditelji zahvalite svojoj djeci na podršci, svima Vama i NEKA PATI KOGA SMETA. Evo, nisam izdržao plačem i pišem svima Vama. Večeras će OKUJE GORJETI”.

Linker
11. travanj 2024 06:09