Soccer Football - World Cup - Semi Final - Croatia v England - Luzhniki Stadium, Moscow, Russia - July 11, 2018 Croatia's Ivan Perisic celebrates scoring their first goal REUTERS/Darren Staples
REUTERS/Darren Staples

POGLEDAJTE VELIČANSTVENI PRIZOR

FOTO: NASTAVLJAJU SE DOČECI VATRENIH JUNAKA Omiš pripremio posebno iznenađenje za Perišića, Brođani spremaju spektakl za Mandžukića

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 18.07.2018. u 15:42

 • Vatreni junaci se dočekuju diljem zemlje, a još jednu svečanost potvrdio je Grad Omiš koji se priprema za dolazak Ivana Perišića.

  Doček hrvatskom reprezentativcu trebao bi se održati večeras s početkom u 19 sati u Parku hrvatskih branitelja, a našeg bi reprezentativca koji je svojim nastupima posebno obilježio polufinalni i finalni dvoboj trebalo dočekati i jedno iznenađenje.

  Naime, poznati lokalni proizvođač rublja Galeb izradio je osam metara dug kockasti dres s Ivanovim imenom i brojem.

   

  "S velikim ponosom i uzbuđenjem pripremamo iznenađenje dugo 8 metara našem Vatrenom hrvatskom reprezentativcu, omiškom galebu i junaku - Ivanu Perišiću. Čekamo te", napisali su iz Galeba na Facebooku, a njihov uradak već se vijori s omiške tvrđave Mirabela.

   

  Spomenimo i da Slavonski Brod večeras sprema spektakl za Marija Mandžukića. Tamošnja je policija već pozvala građane da na doček dođu pješice ili organiziranim javnim prijevozom, ali i da ne koriste pirotehniku. Grad je također i organizirao besplatni javni prijevoz od 16 pa sve do 19 sati kada bi srebrni Vatreni trebao stići na Trg Ivane Brlić-Mažuranić.

  Iz drugih medija