REUTERS
IMA USPOMENU ZA POVIJEST

FOTO: OVO SVIJET NIJE VIDIO - POGLEDAJTE NAJLUĐE SLAVLJE VATRENIH IKAD Srušili fotoreportera, pa ga dizali, okretali, ljubili, vraćali mu naočale...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. srpanj 2018. 15:32

109. minuta velikog polufinala s Englezima donijela je erupciju oduševljenja među svim hrvatskim navijačima na Lužnjiki stadionu, onima u domovini i svim zemljama u kojima se navijalo za Vatrene. No, trenutak kada je Mario Mandžukić zabio, pokazat će se kasnije pobjednički pogodak vrijedan finala, donio je i najluđe od svih slavlja koje su naši nogometaši režirali na ovom Mundijalu.

Pohitali su svi suigrači prema našem junaku, bacali se, skakali, vrištali, a svom tom ludilu i srušili na fotografa koji je bilježio njihov trenutak povijesti.


U tom trenutku slavlje se podijelilo na više grupa, a jedna od njih predvođena Rakitićem, Mandžukićem i Vidom odmah je još onako opijena veseljem priskočila u pomoć slučajnoj žrtvi.

Treba napomenuti i da je gospodin s fotoaparatom sve to popratio sa smiješkom, a čak je i onako s leđa odlučio biti maksimalno profesionalan i 'odapeti' još koju fotku!

U konačnici, ako ćemo iskreno, dobio je i on jedan poseban trenutak za pamćenje.

Linker
27. travanj 2024 07:16