Twitter

ZAGREB - MOSKVA

FOTO, VIDEO: ATMOSFERA U AVIONU S DRŽAVNIM VRHOM BILA JE VATRENA Plenković i Jandroković zapjevali s navijačima, svi su se htjeli slikati s njima

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 11.07.2018. u 13:27

 • U zrakoplovu za Moskvu, kojim su putovali premijer Andrej Plenković, predsjednik Sabora Gordan Jandroković te ministri Marko Pavić i Zdravko Marić vladala je odlična atmosfera. uoči polufinalne utakmice premijer i ministri su se opustili uz navijače te zapjevali a na Twitter profilu Vlade te premijera Plenkovića osvanule su fotografije te video snimka zagrijavanja uoči večerašnjeg ogleda protiv Engleske.

  Na večerašnju utakmicu u Moskvu iz Zagreba navijači putuju od sinoć u šest čarter letova, a ukupno će otputovati oko 1500 navijača.

  Plenković i Jandroković uoči puta u Moskvu izjavili su kako očekuju sjajnu atmosferu na stadionu i novi uspjeh "vatrenih".

   

  - Nadamo se pobjedi i finalu. Važno je da pobijedimo, samo se to na kraju broji", rekao je Plenković.

  Od poznatijih ličnosti, u zrakoplovu s premijerom je i Marica Vidaković, prokuristica Kraša, poznata široj javnosti i kao predstavnica velikih dobavljača u postupku izvanredne uprave u Agrokoru.

   

  Iz drugih medija